Kontakt os her
Solafskærmning

Solafskærmning på bygninger med lameller

LINAK elektriske aktuatorer bidrager til et bedre indeklima i bygninger ved at regulere solindfaldet. Det resulterer i et lavere energiforbrug til køling og opvarmning af lokalerne.

Lameller

Aktuatorløsninger til lameller til solafskærmning på bygninger

Der er stigende fokus på at sænke energiforbruget i boliger og erhvervsbygninger. Bygningerne designes med store glaspartier for at udnytte det naturlige lysindfald. For at optimere indeklimaet og nedbringe energiomkostningerne er det nødvendigt at kunne styre solindfald og temperatur i bygningen. Elektriske aktuatorløsninger bruges til at justere lamellerne i bygningens solafskærmning - og de giver mange fordele:

  • Enkel installation og ingen vedligehold
  • Testede og certificerede til fejlfri funktion i alle slags vejr
  • Miljøvenlig løsning med lavt energiforbrug

Indeklima er en vigtig parameter mange steder. Eksperter anbefaler naturligt lysindfald for at øge medarbejdernes effektivitet, og luftkvaliteten skal være optimal. For at opnå et perfekt indeklima, skal ventilation og luftfugtighed kunne styres. Lameller giver effektiv solafskærmning af bygninger, og med en integreret intelligent aktuatorløsning er det let at justere dem.

Enkel installation og ingen vedligehold
Elektriske aktuatorer har ingen slanger, pumper eller kompressorer. Efterfølgende installation er let og enkel, da LINAK aktuatorerne kun kræver strøm for at fungere og et datakabel til kommunikation med det generelle klimaanlæg. LINAK løsningerne leveres som plug & play, der gør installationen endnu lettere. Desuden kræver de moderne LINAK løsninger til solafskærmning med lameller ingen vedligehold. En meget praktisk egenskab, da lamellerne ofte er svært tilgængelige.

Aktuatorer fungerer i alle slags vejr
Temperaturerne og sollyset skifter mange gange i løbet af en dag, en uge eller et år. LINAK aktuatorerne er testet og certificeret til at fungere fejlfrit uanset vind og vejr. Med integreret styring (IC) er en aktuatorløsning let at integrere med eksisterende klimastyringssystemer. Kunden kan justere bygningens klimastyring både ude og inde.

Grønne løsninger sparer dig for penge
LINAK aktuatorer har et lavt energiforbrug sammenlignet med andre løsninger. De elektriske aktuatorer integreres med bygningens generelle klimaanlæg og hjælper til at opnå den optimale temperaturregulering og optimere effektiviteten i bygningen – og det sikrer markant lavere energiforbrug og CO₂-udledning, så miljøet skånes. 

Læs mere
Systemløsning med Bluetooth

Filer

Fokus på lamelafskærmning til bygninger

Lamelsystemer til bygninger gør det let og enkelt at styre lys- og varmeindfald og skabe et bedre indeklima og bedre energieffektivitet.

Fokus på pergolaer

Pergolaer giver behagelig skygge, når solen står højt på himlen. Systemløsninger fra LINAK anvendes til hurtig og enkel styring af pergolaer til solafskærmning.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Løsninger til solafskærmning

LINAK aktuatorerne sikrer et lavere energiforbrug og optimerer reguleringen af indeklimaet i bygninger ved at justere pergolaer og lameller.

Læs mere

Videoer om regulering af lameller

Læs mere om vores elektriske aktuatorteknologi til lameller i solafskærmning. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os