Kontakt os her
Materialehåndtering

Vare-til-person robotløsninger

Elektriske aktuatorer fra LINAK kan anvendes til at hæve og sænke løfte-modulet på mobile robotter, når der skal hentes og aflæsses reoler eller hylder på automatiserede vare-til-person lagre.

Kollaborative mobile robotter

Aktuatorer til løftemodul på mobile robotter

Mobile plukkerobotter anvendes i komplekse lager- og logistikmiljøer, hvor et automatiseret lagersystem sørger for at sende robotterne på vej. Dette kræver overvågning af flåden i realtid. Fleksibilitet og effektivitet i hele håndteringen har stor betydning, når den mobile robot klarer det hårde arbejde. Aktuatorerne fra LINAK® understøtter de mobile robotters ydeevne med vigtige egenskaber som:

  • Høj driftsikkerhed og energieffektivitet
  • Tilstandsovervågning og forebyggende vedligeholdelse
  • Lang levetid og pålidelighed

I et vare-til-person lagersystem sørger den mobile robot for at transportere reolen eller hylden videre til plukkeren. Det betyder, at man kan undvære flere led i processen, såsom gentagne gange at skulle plukke fra lagerhylder. Robotten er udstyret med et integreret løfte-modul, så robotten kan hente og aflæsse hele hylder eller reoler og transportere den det rigtige sted hen.

 
Vil du vide mere? Kontakt os
 

Høj driftsikkerhed og energieffektivitet
Det tynde design på reolens eller hyldens bunddæk definerer den mobile robots udvendige mål. Komponenter som batteri, drev-enhed og navigationsudstyr giver ikke meget plads til selve løfte-enheden. Det kompakte og energieffektive design på aktuatorer fra LINAK gør dem særlig velegnede til automatiserede mobile robotter. Klar til hele 48 V, standard kommunikations-interfaces som CANopen eller IO-link og en løftekraft på hele 15.000 N er blot nogle af de enestående egenskaber, der er værd at nævne.

Tilstandsovervågning og forebyggende vedligeholdelse
Lagersystemer kræver overvågning i realtid for at sikre høj lagereffektivitet. Tilstandsovervågning, som leveres af den integrerede styring i aktuatorer fra LINAK, giver mulighed for yderst effektiv flådestyring ved at tilpasse robotkapaciteten til de faktiske behov på lageret. Takket være forebyggende vedligeholdelse er det også muligt at planlægge serviceintervaller og opnå høj oppetid.

Lang levetid og pålidelighed
Mobile robotter, der kan arbejde døgnet rundt, anvendes for at opfylde kundernes forventninger. Nedetid som følge af service og reparation skal reduceres til et minimum. Takket være det grundigt testede design og den høje driftsikkerhed kræver vores aktuatorer meget lidt vedligeholdelse og giver en høj oppetid. Med Long Life aktuatorer fra LINAK og B10 værktøjet til beregning af levetid kan du matche aktuatoren med de mobile robotters serviceintervaller.

Læs mere
Elektrisk aktuator LA36 fra LINAK
Materialehåndtering 101 – Unik mobil robot i funktion i maskinforarbejdning hos LINAK® play-icon

Materialehåndtering 101 – Unik mobil robot i funktion i maskinforarbejdning hos LINAK

play-icon

Børsteløse DC motorer | Actuator Academy™

play-icon

B10 levetidsberegner | Actuator Academy™

Filer

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Aktuatorer til mobile robotter inden for materialehåndtering

Vi er din løsningspartner til applikationer inden for materialehåndtering. Læs mere om, hvorfor vores elektriske aktuatorløsninger er ideelle til din mobile robot eller industritruck.

Løsninger til materiel håndtering

Elektriske aktuatorer og søjler til intelligente og driftssikre løfteløsninger til automatiserede lagre og produktion.

Læs mere

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os