Kontakt os her
Teknologi & trend

Intelligente aktuatorer med kendte kommunikationsprotokoller

LINAK® elektriske aktuatorer kan leveres med forskellige interfaces til industrien og mobilt udstyr til vejarbejde , som gør det enkelt for producenterne at integrere intelligente og driftssikre bevægelsesløsninger i de eksisterende styresystemer.

Moderne industrianlæg anvender i stort omfang dataindsamling fra mange kilder, og komponenterne skal regere hurtigt, så maskinen kan udnyttes optimalt. Det kan være, man anvender CAN J1939, IO-Link eller en af de andre protokoller, og med LINAK® IC aktuatorer (Integreret Styring) kan du integrere bevægelse hurtigt og med relativt enkle midler.

Herunder finder du en kort beskrivelse af kommunikationsprotokollerne og tilhørende materialer, eksempelvis brugermanualer og installationsvejledninger.

LINAK CAN J1939 ikon

CAN SAE J1939 er en standardiseret metode til at etablere kommunikation mellem ECU-enheder (Electronic Control Units) – det udgør et fælles sprog, der anvendes på tværs af producenter. Protokollen er udbredt anvendt til mobilt ikke-vejkørende maskineri, da den understøtter intelligent automatisering. Læs mere om, hvordan CAN bus aktuatorer kan integreres i dine industrimaskiner.

Her finder du dokumentation om CAN-bus:
CAN-bus brugermanual til softwareversion 1
CAN-bus brugermanual til softwareversion 3

Se her , hvilken CAN-bus version, du anvender.

 
CANopen logo

CANopen er en kommunikationsprotokol, der følger CiA 301-standarden. Den anvendes som primær netværksarkitektur i brancher såsom jernbaner, landbrug, lastvogne og busser, søfartøjer, ikke-vejgående køretøjer og industriautomatisering.
CANopen brugermanual softwareversion 1
Elektronisk datablad til CANopen (.eds fil)

 
IO-Link ikon

IO-Link er en punkt-til-punkt industriel netværksstandard, der bruges til at forbinde digitale sensorer og aktuatorer til et industrielt fieldbus eller Ethernet. Den bruges med simple tretrådede kabler uden behov for ekstra afskærmning. Tovejskommunikation sikrer hurtig indstilling af parametre og diagnostik, og det både øger effektiviteten og reducerer nedetid for eksempel på automatiserede industrianlæg og pakkemaskiner.
Quick start guide.

 
LIN bus logo

LIN bus er et omkostningseffektivt supplement til CAN bus. Netværkets generelle ydeevne og stabilitet er lavere sammenlignet med CAN-bus, men protokollen er velegnet til ikke-kritiske komponenter (f.eks. elektrisk justering af sæde eller vinduer i førerhuset).

 
Modbus logo

Modbus er en seriel kommunikationsprotokol, der anvendes til industrielektronik, der skal kunne tilsluttes til computer. Modbus sikrer enkel integration og vedligeholdelse af mange enheder på samme netværk. Aktuatorer med Modbus kan anvendes til industriautomatisering, solfangeranlæg osv.

Her finder du dokumentation om Modbus:

Parameterliste og forklaring

 

BusLink

Hent en gratis BusLink software v1.20 til konfigurering af din aktuator eller udlæsning af servicedata. De generelle funktioner forklares her, og kommunikationsprotokollerne har derudover en række ekstra funktioner med tilhørende vejledninger.

 

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer play-icon

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Filer

Move for the Future

Læs mere om fremtidens justeringsløsninger med IC-aktuatorer.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

BusLink brugervejledning

IC aktuatorer fra LINAK kan konfigureres med BusLink softwaren. Vejledningen forklarer hvordan.