Kontakt os her
Aktuatorløsninger fra LINAK, der kan anvendes i applikationer inden for materiel håndtering, såsom automatiserede mobile robotter, træktog og palleløftere.

Løsninger til materialehåndtering

Smarte og driftssikre, elektriske aktuatorløsninger fra LINAK, der kan anvendes i applikationer inden for automatiserede lagersystemer.

Stabil oppetid på udstyr til materialehåndtering

Døgndrift og høj effektivitet er de vigtigste krav til batteridrevne køretøjer eller vogntog som f.eks. automatiserede mobile robotter, palleløftere eller træktog inden for lager, logistik og produktion.

Pauser accepteres kun for batteriopladning eller planlagt service på udstyr. Overvågning og diagnose i realtid har stor betydning for, at automatiserede systemer kan bevare en høj oppetid.

Aktuatorer fra LINAK® er leddet mellem transportvognen og emnerne, der skal transporteres og opfylder nutidens krav:

  • Kompakt design
  • Tilstandsovervågning og præcisionskontrol
  • Lang levetid

Vi tilbyder en modulopbygget produktportefølje for at levere præcis de løsninger, der er brug for inden for forskellige områder og brancher, som f.eks. vogne med pallekrog, tilpassede topmoduler til trækvogne, hylder eller paller, træktog og palleløftere.

Hvis du gerne vil vide mere om vores automatiseringsløsninger inden for materialehåndtering, kan du læse mere her.

Spar plads med kompakt design
IC-aktuatorer fra LINAK har særlige tekniske specifikationer, der giver et kompakt design. Den integrerede styring er klar til hele 48 V og standard kommunikations-interfaces som CANopen eller IO-link. Yderligere komponenter, såsom converter- eller motorstyringsenheder, ekstra kommunikationsmoduler og eksterne sensorer til positionsstyring, er overflødige, hvilket giver et kompakt design.

Opnå høj oppetid med tilstandsovervågning og præcisionskontrol
Feedback signaler via standard-interfaces giver mulighed for fjernovervågning af data og fejlfinding. Det gør det nemmere at fastlægge og planlægge serviceintervaller, analysefejl og aftale servicebesøg. Aktuatoren kan også blive en del af køretøjets digitale system. Dermed kan oppetiden holdes høj, og nedetiden reduceres til et minimum. Præcisionskontrollen giver høj driftseffektivitet og mulighed for parallel kørsel.

Gå hele vejen
Med Long Life aktuatorer fra LINAK kan du matche aktuatoren med andre vigtige komponenters levetid, såsom drivhjul eller batterier, for bedre planlægning af serviceintervaller og for at undgå ekstra stop. Desuden får du med vores beregningsværktøj B10, en kvalificeret beregning af aktuatorens forventede levetid, når den anvendes i dit specifikke setup.

 
Vil du vide mere? Kontakt os
Materialehåndtering 101 – Unik mobil robot i funktion i maskinforarbejdning hos LINAK® play-icon

Materialehåndtering 101 – Unik mobil robot i funktion i maskinforarbejdning hos LINAK

Filer

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Aktuatorer til mobile robotter inden for materialehåndtering

Vi er din løsningspartner til applikationer inden for materialehåndtering. Læs mere om, hvorfor vores elektriske aktuatorløsninger er ideelle til din mobile robot eller industritruck.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.