Kontakt os her
Aktuatorer til materialehåndteringsapplikationer: AMR, anhængertog, palleløfter og cobot palleteringsløsning

Løsninger til materiel håndtering

Elektriske aktuatorer og søjler til intelligente og driftssikre løfteløsninger til automatiserede lagre og produktion.

Stabil oppetid på udstyr til materialehåndtering

Døgndrift og høj effektivitet er de vigtigste krav til batteridrevne køretøjer som f.eks. automatiserede mobile robotter, palleløftere, træktog og andet udstyr til brug inden for lager, logistik og produktion.

Der holdes kun pauser i forbindelse med genopladning af batteriet eller planlagte serviceintervaller. Overvågning og diagnose i realtid har stor betydning for, at automatiserede systemer kan bevare en høj oppetid.

LINAK® aktuatorer og løftesøjler er bindeleddet mellem automatiserede maskiner og de varer, der skal håndteres, og de har relevante funktioner såsom:

  • Kompakt design
  • Tilstandsovervågning og præcisionskontrol
  • Lang levetid

Vi tilbyder en modulopbygget produktportefølje for at levere præcis de løsninger, der er brug for inden for forskellige områder og brancher, som f.eks. vogne med pallekroge, tilpassede topmoduler til vogne, hylder eller paller, anhængertog, palleløftere og cobot palletering.

Hvis du vil vide mere om vores tilgang til automatisering inden for materialehåndtering og produktion, kan du læse mere her.

 

Få mere plads med kompakt design

LINAK IC Integrated Controller™ (IC™) har en række funktioner, der giver et kompakt design. IC har en strømforsyning på op til 48 V og indbyggede industrielle interfaces som CANopen, IO-link, industrielt Ethernet eller I/O. Yderligere komponenter, såsom omformere eller motorstyringsenheder, ekstra kommunikationsmoduler eller eksterne sensorer til positionsstyring, er overflødige, hvilket giver et kompakt design.

 

Opnå høj oppetid med tilstandsovervågning og præcis styring

Feedbacksignaler via standardinterfaces muliggør fjernovervågning og diagnosticering af data. Det gør det nemmere at fastlægge og planlægge serviceintervaller, analysefejl og aftale servicebesøg. Aktuatoren eller søjlen kan også blive en del af applikationens digitale system. Dermed kan der opretholdes en høj oppetid, og nedetiden reduceres til et minimum. Takket være denne præcise styring opnås høj driftseffektivitet, hvilket også muliggør parallel kørsel.

 

Gå hele vejen

Med Long Life aktuatorer fra LINAK kan du matche aktuatoren med andre centrale komponenters levetid såsom drivhjul eller batterier. Det gør det nemt at planlægge vedligeholdelsesintervaller og undgå ekstra stop. Og med vores beregningsværktøj B10, får du en kvalificeret beregning af aktuatorens forventede levetid, når den anvendes i dit specifikke setup.

 
Vil du vide mere? Kontakt os
Materialehåndtering 101 – Unik mobil robot i funktion i maskinforarbejdning hos LINAK® play-icon

Materialehåndtering 101 – Unik mobil robot i funktion i maskinforarbejdning hos LINAK

Filer

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Aktuatorer til mobile robotter inden for materialehåndtering

Vi er din løsningspartner til applikationer inden for materialehåndtering. Læs mere om, hvorfor vores elektriske aktuatorløsninger er ideelle til din mobile robot eller industritruck.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os