Kontakt os her
Udendørs elektrisk udstyr

Plæneklippere

LINAK aktuatorer bruges til automatisk præcisionsindstilling af plæneklipperens kniv, hjul og plader og til at sikre føreren en bedre arbejdsergonomi.

Plæneklipper

Robuste aktuatorløsninger til plæneklippere

Anlægsgartnere bruger ofte mange timer bag rattet på plænetraktoren. Der er fokus på at skabe bedre arbejdsmiljø og ergonomi for føreren, og samtidig er der ønske om at øge energieffektiviteten og produktiviteten for at spare tid. Elektriske aktuatorer kan være løsningen, der opfylder alle ønsker på én gang for både maskinproducenter og kunder og giver flere fordele:

  • Robust driftsklar og vedligeholdelsesfri løsning
  • Intelligente aktuatorer der er enkle at integrere med køretøjets styresystem
  • Driftssikre og fleksible løsninger med lavt energiforbrug

Præcision er kodeordet, når anlægsgartnere skal ordne græsset på golfbaner og i parker og andre anlæg. Forskellige græstyper kræver forskellig behandling, og knivene skal justeres præcist. Med en intelligent aktuatorløsning er kniven altid indstillet korrekt, og de kan også sikre en bedre arbejdsergonomi for føreren med justerbart sæde og rat.

Robuste og testede løsninger
LINAK tilbyder driftsklare løsninger, der er enkle at integrere i din applikation. Uden slanger, pumper og kompressor er løsningen enkel at installere i forhold til andre aktuatortyper, og den kræver samtidig intet vedligehold. LINAK aktuatorer er testet til at kunne modstå vand, støv og snavs. De er designet til at fungere fejlfrit under selv de vanskeligste betingelser.

Føreren kan overvåge knivens position
Aktuatorløsninger fra LINAK er enkle at integrere med det eksisterende styresystem, og de kan indgå direkte i alle anvendelser. Funktioner som indbygget tilbagemelding om indstilling og parallel kørsel giver føreren mulighed for at overvåge alt fra plænetraktorens førersæde og udføre arbejdet så præcist som muligt. Løsningen anvender lavspænding og jævnstrøm og er derfor mere sikker og miljøvenlig.

Øget effektivitet med grønne aktuatorer
Elektriske aktuatorer udleder ikke CO₂ og lækker ikke olie. De har et lavt energiforbrug og kræver kun strøm, når de er i bevægelse. Det giver et minimalt slid og længere levetid, og generelt er det en grønnere løsning sammenlignet med hydrauliske alternativer. Den elektriske løsning har færre komponenter og er mere omkostningseffektiv. Det er en fleksibel løsning til stort set alle opgaver fra den kraftige 15.000N løfter til de små, kompakte letvægtsløsninger.


Læs mere
Lineær aktuator LA36
Brudsikker play-icon

Brudsikker

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer play-icon

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer

Filer

Fokus på udendørs elektrisk udstyr

Brochuren er specielt målrettet til producenter af elektriske plæneklippere og andet haveudstyr samt leverandører af komponenter og arbejdsredskaber såvel som relaterede servicevirksomheder.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Løsninger til udendørs elektrisk udstyr

LINAK aktuatorer sikrer præcis justering af alt lige fra knivene på en plæneklipper til trækredskaber på arbejdsmaskiner.

Læs mere

Videoer om plæneklippere

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til plæneklippere. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer play-icon

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os