Kontakt os her
Energi

Løsninger til vindenergisektoren

Intelligente aktuatorer fra LINAK kan åbne porte, luger og smøresystem på vindmøller og indgå i sikkerhedssystemet på bremser, låse og ventilation.

Vindenergi

Aktuatorløsninger øger sikkerheden ved drift af vindmøller

Efterspørgslen på vindenergi er stigende, og vindmølleparkerne udvikler sig til enorme vindenergianlæg. Det stiller øgede krav til sikkerheden for medarbejderne og materialernes holdbarhed. Det gælder i særlig grad havvindmøller, hvor materialerne skal kunne tåle salt, vand og en enorm belastning - og stadig garantere personalet sikre arbejdsforhold. Med en specialtilpasset intelligent aktuatorløsning får du:

  • Robuste og holdbare aktuatorer testet til at køre under krævende forhold
  • En ren og vedligeholdelsesvenlig løsning, der både vejer og fylder mindre
  • Indbygget intelligens - løsningen kan integreres fuldt med andre styresystemer

Sikkerhed er den vigtigste parameter for producenter af vindmøller. Samtidig er store vindmølleparker ensbetydende med store investeringer. Derfor er investeringsafkast og minimal nedetid helt afgørende for både vores kunder og deres banker. Intelligente aktuatorer kan sikre begge dele i moderne vindenergianlæg. De bruges til at åbne adgangsporte, luger og smøresystem og til at sikre låse, bremser og ventilationssystem.

Vælg en aktuatorløsning testet under krævende forhold
LINAK aktuatorer til vindmøller har gennemgået omfattende test og tåler selv de mest barske vejrforhold. Salt, vand, høje og lave temperaturer og tung belastning er taget i betragtning ved materialevalg og design af løsningerne. 

Vedligeholdelsesfrie løsninger, der er enkle at installere
En løsning med elektriske aktuatorer har ingen slanger, pumper eller kompressorer og derfor heller ikke olielækager. Derfor er de rene og enkle at installere. LINAK aktuatorerne er mindre pladskrævende end andre typer løsninger, og de kræver stort set ingen vedligehold gennem hele levetiden.

Funktionsovervågning og hjælp til servicemedarbejderne
Aktuatorløsningerne fra LINAK kan tilpasses og designes til kommunikation med andre styresystemer. De giver tilbagemeldinger og alarmer til de relevante medarbejdere, der udfører service på vindmøllerne. Mulighed for fjernstyring øger også sikkerheden.
 
Læs mere
Lineær aktuator LA36
Brudsikker play-icon

Brudsikker

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Filer

Fokus på vindenergi

Et bredt sortiment til vindenergisektoren - LINAK leverer aktuatorløsninger af høj kvalitet til vindmøller udviklet gennem 15 år i tæt samarbejde med vindmølleindustrien.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Løsninger til energisektoren

LINAK aktuatorer sikrer en bedre energieffektivitet ved åbning af luger og døre på vindmøller eller automatiske pillevarmeanlæg og ved indstilling af solpaneler i forhold til solen.

Læs mere

Videoer om vindenergi

Læs mere om vores elektriske aktuatorteknologi til vindenergisektoren. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os