Kontakt os her
Byggeri

Løsninger til hjullæssere

LINAK aktuatorer er en avanceret løsning til styring af motorhjelme, fodtrin og trapper samt til indstilling af sæde og rat.

Hjullæsser

Driftsikre aktuatorløsninger til hjullæssere

Byggemaskiner udsættes typisk for mere krævende betingelser end de fleste andre typer maskineri. Hjullæsserne er særligt udsatte og kører ofte i vand, snavs og støv og skal samtidig læsse, løfte og flytte materialer rundt på byggepladsen. Vores robuste elektriske aktuatorer sikrer en bedre ergonomi og er samtidig omkostningseffektive. Med en LINAK løsning får i mange konkurrencefordele:

  • Testede løsninger udviklet på baggrund af årtiers erfaring
  • Omkostningseffektive og vedligeholdelsesfrie aktuatorer, der er enkle at installere
  • Større sikkerhed og bedre ergonomi med intelligent feedback

Sikkerhed og komfort er vigtige parametre i byggebranchen. Lange arbejdsdage i førersædet på en hjullæsser under krævende forhold stiller store krav til driftsikkerhed og høj komfort for føreren. LINAK aktuatorløsninger kan løfte kølerhjelm, sænke stiger og justere rat og sæde. Også tungere opgaver såsom at sænke undervognsbeskyttelsesplader kan udføres med elektriske aktuatorer.

Testede løsninger udviklet og optimeret gennem mange år
Vand, mudder, støv og snavs - det er hverdagskost for hjullæsseren. Alle LINAK produkter gennemgår grundige test før frigivelse til salg, så vi er sikre på, at de kan klare udfordringerne. Overholdelse af elektromagnetisk kompatibilitet og andre standarder er en selvfølge, og hos LINAK har vi gennem årtier haft stort fokus på holdbarhed og driftsikkerhed.

Omkostningseffektive og installationsvenlige
Elektriske aktuatorløsninger er lette at installere, da de ikke kræver slanger, pumper eller kompressorer. Den kompakte løsning kræver ingen vedligehold, og den er ikke afhængig af, at maskinens motor kører. LINAK elektriske aktuatorløsninger har et meget lavt strømforbrug ved standby - en omkostningseffektiv løsning.

Bedre sikkerhed og komfort med indbygget intelligens
Ved at fjerne sundheds- og sikkerhedsrisici minimerer du medarbejdernes sygefravær og får gladere medarbejdere - og sparer penge samtidig. Med intelligente aktuatorer kan føreren overvåge og optimere indstilling af blandt andet sæde og rat, så indretningen bliver ergonomisk korrekt, og se data for motorhjelmens position, og hvornår der er sikker adgang til motorrummet. Alt i alt bliver det både mere sikkert og behageligt at køre en hjullæsser.

Læs mere
Lineær aktuator LA36
Brudsikker play-icon

Brudsikker

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Filer

Fokus på byggeri

LINAK aktuatorerne er udviklet til at kunne modstå selv de mest krævende forhold, også ved brug på kraftige byggemaskiner.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Løsninger til byggeriet

LINAK elektriske aktuatorer indgår i løftere til kølerhjelme og i ergonomisk justering af trin, sæder og rat i byggemaskiner, og garanterer en sikker funktion.

Læs mere

Videoer om hjullæssere

Læs mere om elektrisk aktuatorteknologi til hjullæssere. Du kan hente masser af inspiration i vores videoer.

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer play-icon

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os