Kontakt os her
Byggeri

Løsninger til byggeriet

LINAK elektriske aktuatorer indgår i løftere til kølerhjelme og i ergonomisk justering af trin, sæder og rat i byggemaskiner, og garanterer en sikker funktion.

Elektriske aktuatorer i byggemaskiner

Holdbarhed og driftsikkerhed er de primære parametre ved betjening af tunge byggemaskiner. Materialer og udstyr skal fungere fejlfrit og stabilt under ekstremt krævende arbejdsforhold, og personalets sikkerhed er vigtigst - altid. Ved at bruge testede, elektriske aktuatorløsninger, kan du tilbyde:

  • En sikker og komplet testet løsning
  • Bedre ergonomi med intelligente aktuatorer
  • En omkostningseffektiv og vedligeholdelsesfri løsning, der er let at installere

Uanset om I skal løfte motorhjelmen på en tung hjullæsser eller montere et arbejdsredskab, er sikkerheden altafgørende. Sammen med forbedret ergonomi er det de vigtigste parametre for byggeriarbejdere. LINAK har mange års erfaring med fremstilling af aktuatorløsninger, der opfylder kravene til moderne maskineri. Dette hjælper kunder med at opnå konkurrencefordele.

Øg sikkerheden med gennemtestede aktuatorer
Gennem årene har LINAK udviklet en lang række holdbarhedstest. Vi tester alt fra ekstreme temperaturudsving til stød, vibrationer og elektrisk stråling, og alle aktuatorprodukter gennemgår en komplet test før frigivelse. Det øger driftssikkerheden på maskinerne og sikkerheden for medarbejderne.

Få feedback og intelligent bevægelse
LINAK aktuatorer er intelligente. De sender data om låsning, position og anden BUS-kommunikation til det eksisterende styresystem, så føreren kan overvåge og justere værktøjer eller hjelm via kontrolpanelet. Alle løsningerne er lette at integrere med næsten alle styresystemer.

Installer vedligeholdelsesfrie og omkostningseffektive løsninger
En elektrisk aktuatorløsning kræver ingen slanger, pumper eller kompressor. Dermed er alle de svage punkter i løsningen væk, vedligehold er fortid, og olielækager er ikke længere en bekymring værd. LINAK aktuatorer kræver kun en strømledning og et datakabel tilsluttet til motorens styringsenhed. Den kompakte løsning er let at installere, og det lave energiforbrug forlænger de i forvejen lange serviceintervaller.

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Filer

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Fokus på byggeri

LINAK aktuatorerne er udviklet til at kunne modstå selv de mest krævende forhold, også ved brug på kraftige byggemaskiner.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os