Kontakt os her
Mobilt landbrug

Løsninger til landbrugsmaskiner

Elektriske aktuatorer fra LINAK indgår i rene og driftssikre løsninger til landbrugsmaskiner og gør mange operationer enklere at udføre.

Vedligeholdelsesfri aktuatorer til landbrugsmaskiner

Der stilles store krav til moderne landbrugsmaskiner. De tunge maskiner skal have lang levetid og levere præcisionsarbejde, og samtidig skal løsningerne være bæredygtige, fleksible, intelligente og enkle at integrere. De robuste aktuatorer fra LINAK har alle fordelene.

  • Ingen svage punkter og nul vedligehold
  • Lavt energiforbrug og høj miljøvenlighed
  • Automatisering med intelligens

Med en kraft på op til 15,000 N kan de elektriske aktuatorer løse mange af de opgaver, som moderne landbrugsmaskiner skal klare. De kan bruges i traktorer, høstmaskiner, sprøjtemaskiner, spredemaskiner og såmaskiner, og fordelene er mange. I dag anvendes LINAK aktuatorer til at dosere gødning, salt eller sand i spredemaskiner og sprøjtemaskiner, og til at justere højde og vinkel på udløbet fra sneglen på høstmaskiner. De bruges til at styre tømmesnegl og tærskeværk på høstmaskiner og til indpakning af baller.

Ingen lækager, spildt olie eller regelmæssige eftersyn
I modsætning til de hydrauliske udgaver har de elektriske aktuatorer ingen slanger eller pumper. Olielækager er fortid, og de sikrer en bedre energieffektivitet og er samtidig vedligeholdelsesfrie. Det kompakte design med et minimum af kabler gør dem meget enklere at installere, og de grundige test foretaget af LINAK R&D er din garanti for driftsikkerhed, holdbarhed og lang levetid.

Spar energi og skån miljøet
Elektriske aktuatorer forbedrer energieffektiviteten markant, og strømforbruget ved standby er næsten nul. Med det intelligente styresystem kan du samtidig reducere spild af korn, gødning eller halm, og det skåner miljøet og sparer penge til landmanden.

Fordelene ved intelligent bevægelse
LINAK aktuatorer er enkle at integrere med de fleste landbrugsmaskiners styresystem. Ud fra tilbagemeldinger til systemet kan landmanden overvåge, justere eller forprogrammere funktioner direkte fra førerkabinen, og det giver et bedre overblik over arbejdsredskabers position og bevægelser og meget andet.

Elektriske lineære aktuatorløsninger til landbrugsmaskiner fra LINAK® TECHLINE® segmentet play-icon

Elektriske lineære aktuatorløsninger til landbrugsmaskiner fra LINAK TECHLINE segmentet

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Filer

Fokus på mobilt landbrug

I brochuren kan du læse om vores løsninger og alle de fordele, som LINAK har banet vej for i landbrugsindustrien i mere end 25 år.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Tendenser i fremtidens landbrugsmaskiner

Elektriske lineære aktuatorer spiller en vigtig rolle i udviklingen af fremtidens landbrugsmaskiner. Læs mere i vores rapport om tendenser i udvikling af landbrugsmaskiner og elektriske løsninger til landbruget.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os