Kontakt os her
Ventiler

Løsning til regulering af ventiler

LINAK aktuatorer bruges til avanceret regulering af ventiler f.eks. i anlæg til spildevandshåndtering, papirfremstilling og affaldshåndtering.

Flowstyring med aktuatorløsninger til ventiler

Gennem mange år har produktions- og procesvirksomheder haft fokus på bæredygtighed og ventilstyret procesoptimering. I virksomheder, der arbejder med spildevandshåndtering, papirfremstilling eller fødevareforarbejdning har ledelsen fokus på effektiv omlægning til en mere CO₂-neutral drift. Med LINAK elektriske aktuatorer koblet på ventilsystemerne opnår man både en præcis flowregulering og en række andre fordele, der skaber ekstra værdi for virksomheden.

  • Grundigt testede og vedligeholdelsesfrie aktuatorer
  • Energibesparende løsninger, der er lettere at installere
  • Let styring med tilbagemelding om aktuatorens indstilling

Omlægning til mere bæredygtig drift og større effektivitet kræver nye og innovative løsninger. I processer med høj belastning på ventilerne er driftsikkerhed og en høj grad af automatisering helt central. LINAK aktuatorløsninger er ideelle til enkel automatisering af både sluser i vandbehandlingsanlæg og butterflyventiler i kloakeringssystemer.

Robuste, pålidelige testede aktuatorer
Alle produkter fra LINAK gennemgår en række strenge test, før de sættes i drift. Aktuatorerne skal kunne tåle stød, slag og konstante vibrationer. De skal være vejr-, varme-, frostbestandige og i nogle tilfælde også kunne tåle støv. Alle produkter skal overholde de krævede standarder for at sikre stabil drift hos kunderne og lang levetid under alle driftsforhold.

Spar energi med installationsvenlige løsninger
I modsætning til de pneumatiske systemer har de elektriske aktuatorsystemer hverken slanger, pumper eller kompressorer. Derfor er en elektrisk løsning også meget lettere at installere og langt mindre vedligeholdelseskrævende. LINAK aktuatorerne er i et kompakt design uden de traditionelle svage punkter, og forenkler samtidig installationen. Strømforbruget ved standby er stort set nul, og derfor er løsningen også den mest miljøvenlige.

Indbygget intelligens i dit system
Moderne ventilløsninger skal kunne integreres direkte i procesanlægget. Med moderne elektriske aktuatorer får du mulighed for at overvåge og styre ventilernes indstilling fra kontrolpanelet eller fra en computerskærm. LINAK IC™ teknologi (Integrated Controller) giver præcise tilbagemeldinger om justeringen og trinløs regulering under alle forhold.

Ventilautomatiseringsløsninger, der er nemme at montere - gør-det-selv play-icon

Ventilautomatiseringsløsninger, der er nemme at montere - gør-det-selv

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Elektriske ventilstyringsløsninger til effektiv spildevandshåndtering play-icon

Elektriske ventilstyringsløsninger til effektiv spildevandshåndtering

Filer

Inspirationskatalog spildevandshåndtering

En folder, der beskriver alle de steder på et spildevandsanlæg, hvor en LINAK aktuator med fordel kan anvendes.

Fokus på spildevandshåndtering

I spildevandsindustrien er enkel styring og overvågning vigtige parametre for at sikre en optimal daglig drift af spildevandsanlæggene. Læs mere i brochuren om LINAK aktuatorløsninger til spildevandshåndtering.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os