Kontakt os her
Køretøjer

Løsninger til køretøjer

Med LINAK aktuatorer kan føreren åbne bagklappen, sænke rampe og trin og justere køretøjets spejle med fuld sikkerhed.

Aktuatorløsninger til køretøjer

Moderne køretøjer bliver i stigende grad udstyret med automatiske funktioner, der øger både sikkerheden og bilens ydelse - og den tendens ses i hele verden. Som eksempel kan nævnes, at antallet af handicapkøretøjer forventes at stige i takt med den aldrende befolkning. LINAK aktuatorer kan gøre producenterne mere konkurrencedygtige på det konkurrenceprægede marked ved at give en række attraktive fordele:

  • Stærke og driftssikre aktuatorer designet og testet til at holde
  • Kompakte og vedligeholdelsesfrie løsninger, der er lette at installere
  • Intelligente og bæredygtige systemer til fordelagtige priser 

Fleksibilitet, bæredygtighed og pris er vigtige konkurrenceparametre for bilproducenter globalt. Elektriske aktuatorer skal være så fleksible, at de kan indbygges i de fleste typer køretøjer - også de mest avancerede handicapkøretøjer. Samtidig efterspørger kunderne minimal CO₂-udledning og lave priser. Med LINAK aktuatorer kan føreren fjernstyre køretøjets bagklap og kørestolsrampe.

Testet til drift under meget krævende forhold
De fleste køretøjer udsættes for alle typer vejr, og det gør de monterede aktuatorer naturligvis også. Derfor gennemgår alle LINAK produkter omfattende og strenge holdbarhedstest, så vi sikrer, at de arbejder ufortrødent videre i frost og kulde, sommervarme og øsende regnvejr.

Vedligeholdelsesfrie løsninger, der er enkle at installere
Naturligt nok har en elektrisk aktuatorløsning hverken slanger, pumper eller kompressor tilkoblet. En strømledning og et datakabel til kontrolboksen - så enkelt er det! Derfor er det også lettere at installere, og uden svage punkter bliver regelmæssig vedligehold også overflødig.

Intelligent og bæredygtig løsning, der er let at integrere
LINAK elektriske aktuatorer er intelligente og kan sende tilbagemeldinger til næsten alle styresystemer. De er lette for føreren at overvåge og fjernstyre. Aktuatorerne kører på lavspænding med næsten nul strømforbrug ved standby, og derfor er de også en langt mere bæredygtig løsning end konkurrerende systemer og mere sikre at betjene.

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer play-icon

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer

Filer

Køretøjer og mobilitet

LINAK tilbyder et bredt udvalg af lavspændingsaktuatorer til justering af handicapkøretøjer. Læs om, hvorfor LINAK er den perfekte partner på området.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os