Kontakt os her
Marine

Løsninger til marineapplikationer

LINAK elektriske aktuatorer kan bruges til stabil og driftsikker styring af alt fra luger og ovenlysvinduer til senge og badeplatforme på lystbåde.

Aktuatorløsninger til marineapplikationer

Moderne søfartøjer er udstyret med et væld af avancerede funktioner. Der stilles krav til øget automatisering og fjernstyring - ikke kun til navigation og styretøj, men også med hensyn til skibets komfort og indvendige indretning. Nøgleordene er fleksibilitet og alsidighed. LINAK aktuatorløsningerne giver en række fordele:

  • Fleksibilitet til at udvikle mange forskellige løsninger
  • Applikationer med holdbare aktuatorer udviklet til brug til søs
  • Få vedligeholdelsesfrie løsninger, der er enkle at installere

Rekreative aktiviteter på havet skal være effektive og komfortable. Uanset om man navigerer en lystbåd med familien ombord, eller om man styrer et stort fragtskib. Aktuatorerne åbner luger, ovenlysvinduer og døre. Indstilling af siddepladser og ophæng til tv øger komforten ombord og sikrer en optimal pladsudnyttelse.

Kom et skridt foran med nye applikationer
Der udvikles hele tiden nye løsninger til at øge komforten til søs, og kunderne tager de mange muligheder til sig. LINAKs team af ingeniører og konsulenter står bag vores alsidige og intelligente aktuatorløsninger, og de er klar til at videreudvikle dem for at løse nye kundebehov. 

Robuste systemer udviklet til brug på havet
Vand - og især saltvand - er hårdt for udstyret. Applikationer, der udsættes for stærk sol, bliver endnu hårdere belastet. Rust og slid forekommer i elektriske installationer, men aktuatorerne fra LINAK er testet og certificeret til at kunne tåle selv de mest krævende forhold.

Enkel installation af vedligeholdelsesfrie aktuatorer
Elektriske aktuatorløsninger er lette at installere. Installationen er enkel, og de kan integreres direkte med andre styresystemer. Man slipper for slanger, pumper og olielækage, og når de først er installeret, er aktuatorerne vedligeholdelsesfrie. Det gør LINAK løsningerne til det rene og omkostningseffektive valg til søfartøjer.

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer play-icon

Plug & Play™ bevægelsesløsninger til industrielle applikationer

Filer

Fokus på marineapplikationer

LINAK tilbyder justeringsløsninger med aktuatorer, søjler og styringsenheder til alle typer både.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os