Kontakt os her
Case story

Automation af SULKY gødningsspreder

Aktuatorer fra LINAK er en vigtig komponent i mange applikationer. Dette gælder også inden for præcisionslandbrug, hvor nøjagtig og automatiseret regulering er en forudsætning for at gødningsblandingen spredes korrekt.

Automation of fertiliser spreader case story

Med Econov kan åbne og lukkemekanismen på X40 og X50 reguleres automatisk, og optimeringen af gødningsspredningen sker derfor i real-time.

Ikke mere manuel styring - tid til præcision!
Til dette formål er maskinen forbundet til en sporingsenhed og GPS, som anvendes til lokationsbestemmelse i marken.

Gennem et tæt samarbejde har LINAK og SULKY F&E skabt en fuld automatisering af alle kontrolprocesser i en gødningsspreder. Dette er lykkes ved hjælp af flere integrerede LINAK aktuatorer og en styringsteknologi udviklet af Sulky.

Åbning og lukning for indtag og regulering af gødningsmængden er muliggjort med aktuatorer, som er tilpasset arbejdsmiljøet.

Sulky X40 og X50 gødningssprederne tilhører en produktserie med et integreret Tribord 3Di-system på den højre spredeskive til fjernstyret gødning af kantområder. Ved hjælp af LINAK aktuatorer sørger en særlig mekanisme for, at gødningen spredes korrekt. Løsningen forener således driftssikkerheden og nøjagtigheden i LINAK aktuatorerne med den simple og præcise styring fra Sulky.

Kontakt os for specifikationer og for at høre nærmere om andre aktuatorløsninger til landbrugsapplikationer.

 
Elektriske aktuatorløsninger - øget høstudbytte med præcis dosering på gødningsspredere play-icon

Elektriske aktuatorløsninger - øget høstudbytte med præcis dosering på gødningsspredere

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Filer

Fokus på mobilt landbrug

I brochuren kan du læse om vores løsninger og alle de fordele, som LINAK har banet vej for i landbrugsindustrien i mere end 25 år.

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os