Kontakt os her
Case story

Vigtigheden af dansk kvalitet

Hos Claus Andersen Rustfri Stål i Odense har de i 34 år lavet løsninger i rustfrit stål til alverdens brancher. Inventar til industrikøkkener er en stor del af virksomheden, og da direktør Claus Andersen tilbage i 2006 begyndte at kigge ind i at lave køkkenbordene højdejusterbare, var LINAK® det oplagte valg for ham.

Borde til storkøkkener

Claus Andersen er en driftig mand. Efter 9. klasse tog han uddannelsen som klejnsmed og har i dag en virksomhed med over 60 ansatte. For Claus handler det om at skabe de løsninger, som kunderne efterspørger – derfor er der heller ikke mange af de produkter, han sælger til industrikøkkenerne, der er efter standardmål:
Vi tilpasser vores produkter, så de passer til det enkelte køkken. Når det kommer til borde, er det derfor tit en vurderingssag, hvor mange LINAK aktuatorer vi skal have på et bord, alt efter hvor langt det er”.

For Claus Andersen er samarbejdet med LINAK vigtigt: ”Vi anser LINAK for at være en seriøs og imponerende dansk virksomhed. Når vi anvender produkter fra LINAK, er det også en blåstempling af vores egne produkter. Jeg er derfor meget lydhør over for LINAK, når de foreslår nye løsninger”.

Nye løsninger med LINAK
Claus Andersen har implementeret flere nye LINAK løsninger – for ham er det vigtigt at følge med udviklingen:
Det er jo altid fantastisk at lave noget, der er nyt og anderledes. For mig er det altafgørende at kunne tilbyde mine kunder nye og forbedrede løsninger, der gør en forskel. For eksempel er vi netop nu i gang med at tilføje en ny betjening fra LINAK til vores program. Det er en betjening, der gør det muligt for køkkenpersonalet at justere bordene med fx albuen eller knæet. Det kan give god mening i situationer, hvor de har haft hænderne i maden. Ofte er det de simple ting, der gør forskellen”, siger Claus Andersen.

Dansk på dansk
Det, at LINAK er en dansk virksomhed, spiller en stor rolle for Claus:
Vi er jo også en dansk virksomhed. Jeg vil helst ikke sætte udenlandske produkter på mine borde – især ikke når prisen er den samme” siger Claus og fortsætter: ”LINAK har god kvalitet, og det er nogle gode produkter, vi får. LINAK er selvfølgelig en stor virksomhed, og det kan nogle gange godt mærkes. Men når vi først har alle delene i huset, så går det aldrig galt.

Læs mere om Claus Andersen Rustfri stål på deres hjemmeside, clausandersen.dk.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os