Kontakt os her
Case story

EasyRobotics palleterer i højden med LINAK

Danske EasyRobotics har baseret deres palleteringsløsning på ELEVATE løftesøjlen fra LINAK, for at tilbyde deres kunder en kompakt og fleksibel løsning, der kan stable kasser i højden – både hurtigt og præcist.

EasyPalletizer Pro from EasyRobotics

Ligesom LINAK® har EasyRobotics base på øen Als i Sønderjylland. Den tætte geografiske nærhed har gjort, at det har været naturligt for LINAK at inddrage EasyRobotics i udviklingsfasen af ELEVATETM konceptet til cobot palletering. EasyRobotics har bidraget med værdifuld indsigt i markedet og kravene til en elektrisk løftesøjleløsning.

EasyRobotics laver standardiserede løsninger til robotceller, og ELEVATE er nu en integreret del af deres EasyPalletizer Pro maskine. For EasyRobotics er parametre som stabilitet, kvalitet, præcision og styrke altafgørende i en elevationsløsning, og her lever LINAK op til kravene.

I videoen herunder kan du se et interview med CEO for EasyRobotics, Anders Kjempff. I interviewet fortæller han om EasyPalletizer Pro, deres erfaringer med ELEVATE løftesøjlen, og hvordan han ser fremtiden for cobot palletering.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os