Kontakt os her
Case story

Australsk producent af campingtrailere sætter nye standarder i branchen

Den australske campingtrailerproducent Ultimate Off-road Campers automatiserede en enkel lineær bevægelse til sin specialudgave af X25-jubilæumscampingtraileren og vandt prisen "2021 Australian Camper Trailer of the year".

Ultimate X25-campingtrailer på stranden

Ultimate Off-road Campers

En lineær aktuator tilbyder bevægelse. Nye muligheder kan opstå, når man ser på noget med andre øjne.

Bag enhver perfekt campingtrailer finder du godt produktdesign, fremragende teknik og kvalitetskomponenter. Ultimate Off-road Campers blev grundlagt i 1994 og er nu en del af Eagle Outdoors Group og repræsenterer det bedste inden for innovativ australsk teknik med offroad-performance.

Ultimates X25-campingtrailer på en bush-vej
 

Australien er det mest øde land på jorden – det er betagende smukt og fængslende og inviterer til ekstreme offroad-eventyr.

Efterspørgslen efter lette offroad-campingtrailers med exceptionel komfort er steget betydeligt i løbet af de seneste to år, efterhånden som flere australiere søger lokale eventyr.

Det er ikke nogen nem opgave at fremstille en trailer, der kan modstå de barske australske forhold. Perfektion tager tid, og jagten slutter aldrig. Det var det, der fik Ultimate Off-road Campers til at vælge automatisering, så deres special edition X25 anniversary camper trailer kunne nå et helt nyt niveau.

 

Udfordringen

Når du tænker på en campingtrailer, er en elektrisk lineær aktuator ikke en komponent, man typisk vil tænke som en del af designet. Den avancerede LINAK® LA36 IC-aktuator var dog den helt rigtige løsning til Ultimates X25 jubilæumsmodel.

Med de australske grænser lukket for internationale rejser på grund af COVID-19-restriktionerne, har flere australiere været på offroad-eventyr.

X25 er bygget med Ultimates offgrid-pakke, der giver folk mulighed for at udforske flere fjerntliggende destinationer i længere tid. X25 er en unik campingtrailer i glasfiber med vippelåg og teltåbning, der giver 360 graders beskyttelse mod vejret.

Par-camping med Ultimates 25 X-campingtrailer
 

Ultimate Off-road Campers markedsfører X25 til familier og kræsne par, der er på udkig efter en eksklusiv australsk camper. Ultimate havde brug for at fremstille en holdbar campingtrailer, der var komfortabel, meget funktionel og nem at bruge.

Når den øverste del åbnes til 180 grader, danner den et telt, der byder på luksuriøs komfort. Men delen var tung at løfte på grund af tilbehør som sengetøj, teltrammer og tøj. For at forblive konkurrencedygtige på markedet for den modne målgruppe havde Ultimate Off-road Campers brug for en løsning, der kunne håndtere tung last og sikre kunderne problemfri betjening, når traileren skulle åbnes.

 

Løsningen

Enkel opsætning og soft start og stop-funktioner var afgørende for betjening af X25 og dens succes.

For at skille X25 ud fra konkurrenterne valgte Ultimate Off-road Campers elektriske lineære aktuatorløsninger fra LINAK. Med LA36 IC Advanced-aktuatoren kan ejere af X25-campingtraileren nu nemt og hurtigt opsætte en campingplads på en komfortabel måde.

Par, der pakker Ultimates X25-campingtrailer
 

LA36 var det bedste valg, da den leverer kraft, hastighed og slaglængde til den bevægelse, der kræves, når du åbner den øverste del. Derudover er LA36 et vedligeholdelsesfrit produkt, der kan bruges under ekstreme forhold.

LINAK LA36 lineær aktuator

 

Resultatet

Ultimate Off-road Campers er altid på udkig efter måder at forbedre deres produktsortiment på for at forblive relevante og give kunderne en fuldt udstyret campingtrailer, der er klar til ethvert eventyr.

Ultimates X25 jubilæumsmodel er en absolut vinder på alle fronter. Trailerens indbyggede teknologi og nemme opsætning er de unikke salgsargumenter.

Salget af Ultimate Campers blev firedoblet i 20/21 i forhold til sidste regnskabsår, og Ultimate vandt den eftertragtede REDARC's 2021 Camper Trailer of the Year-pris. X25 vandt den prestigefyldte pris for at være en velafrundet performer i kategorierne Best Fold Out, Most X-Factor og Best Self Sufficiency.

Ultimates X25-campingtrailer på en grusvej

Kontakt TECHLINE-teamet for at få flere oplysninger om fordelene ved lineære aktuatorløsninger fra LINAK. Hvis du vil vide mere om Ultimates X25-campingtrailer, kan du besøge deres hjemmeside.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os