Kontakt os her
Case story

Arbejdssikkerheden løftes til et nyt niveau

Det vigtigste mål for den polske producent af mobile arbejdsplatforme, Lockhard LIc., er at kunne tilbyde tekniske løsninger, der sikrer maksimal sikkerhed ved arbejde i højden. I 2015 ønskede virksomheden at designe en arbejdslift uden brug af hydrauliske aktuatorer. Lockhard undersøgte forskellige alternativer, og valget faldt på en løsning med elektriske lineære aktuatorer fra LINAK.

Virksomheden Lockhard Llc. har eksisteret siden 2014. Lockhard Llc. designer og fremstiller specialiserede aluminiumskonstruktioner samt løfteanordninger og stilladser med mobile arbejdsplatforme. Virksomheden ønsker at dække alle de brancher, hvor deres produkter kan komme i anvendelse - byggeri, facadearbejde, el og VVS, rengøring, restaureringsarbejde og alle former for vedligeholdelsesarbejde, der udføres i højden.

Indbygget værdi i en elektrisk løsning
I 2015 var Lockhard LIc. en relativt nystartet virksomhed, og de havde brug for at undersøge markedet grundigt for at finde en løsning, der kunne bruges som alternativ til de hydrauliske aktuatorer, der indgik i den oprindelige arbejdslift. De forhørte sig rundt om i markedet, og det fik afgørende betydning for deres beslutning.

"Vi spurgte vores samarbejdspartnere og eksperter fra industrisektoren. Mange af dem fremhævede den kvalitet og pålidelighed, som man finder i de elektriske løsninger," siger Michal Leonhard, der er indehaver af virksomheden, og fortsætter: "Valget faldt på LINAK på grund af deres åbenhed, deres evne til at tilpasse komponenterne efter vores behov og den høje produktkvalitet, som vi fik bekræftet fra mange andre virksomheder under vores søgning efter en brugbar løsning".

Lockhard LIc. anvender LA36 aktuatoren fra LINAK
 

Lockhard LIc. valgte LA36 aktuatoren. Det er en af de kraftigste og mest holdbare aktuatorer fra LINAK. Den er egnet til brug selv under ekstremt vanskelige forhold. Den har en trykkraft på op til 6.800 N, lang levetid og høj IP-klasse.

"Aktuatoren eller aktuatorerne, alt efter hvilken model lift, der er tale om, har til opgave at løfte kurven - eller med andre ord at køre kurven opad. De anvender ekstra remme, og det gør det muligt at øge løftehøjden over aktuatorens slaglængde på 120 cm," forklarer salgschef hos LINAK Polska, Paweł Wółkiewicz.

Fremtiden tegner lyst
Lockhard LIc. er allerede etableret som en international virksomhed med kunder i en række lande i Europa, Japan og Australien. De planlægger produktlanceringer i den nærmeste fremtid i USA, Portugal, Israel og Litauen.

Men det er ikke kun eksportmarkederne, der tegner lovende for den polske producent. De oplever også øget efterspørgsel i den private sektor.

"Vi ser i øjeblikket en høj efterspørgsel efter løsninger med elektriske aktuatorer. Derudover kan vi konstatere et markant øget antal forespørgsler vedrørende liftudstyr til handicappede og løsninger til boligen" afslutter Michał Leonhard. 

 
Brudsikker play-icon

Brudsikker

Med IC- og BUS-kommunikation får I en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne play-icon

Med IC- og BUS-kommunikation får du en plug & play-løsning til overvågning af aktuatorerne

Filer

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Fokus på byggeri

LINAK aktuatorerne er udviklet til at kunne modstå selv de mest krævende forhold, også ved brug på kraftige byggemaskiner.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os