Kontakt os her
Case story

Færre arbejdsskader med eldrevet løfteteknologi

Ergotronix blev kontaktet af en stor amerikansk virksomhed vedrørende udvikling af en kundespecifik løfteanordning. Formålet var at undgå manuelle løft, overbelastning og skader for operatørerne ved montering af tunge ruller af krympefilm på pakkemaskiner. Ergotronix valgte aktuatorer fra LINAK til den tekniske løsning.

Løfteanordning fra Ergotronix

Den nye enhed skulle gøre manuelle løft, håndtering og placering af de 20 kg tunge ruller, der tidligere blev monteret manuelt af operatøren, overflødig

Ergotronix designede og producerede den kundespecifikke Ergo Tranz transporter med en særlig dorn (stang), der griber rullerne og placerer dem på pakkemaskinen nemt og ubesværet. Ergotronix valgte den kompakte LINAK® LA23 aktuator til sikkert og præcist at placere rullerne på pakkemaskinen.

Enheden har 100% gjort alle de løft, der tidligere skulle udføres overflødige, og har reduceret risikoen for arbejdsskader, når operatøren skal placere rullerne med krympefilm på pakkemaskinen, hvilket ofte sker over hovedhøjde.

Den høje driftssikkerhed, det lave energiforbrug og brugervenligheden var de overbevisende fordele, der i 1998 fik Ergotronix til at vælge LINAK aktuatorer til deres specialudviklede produktløsninger”, siger Erland Hagman, der er grundlægger af Ergotronix. 

Du kan læse mere om løsningen fra Ergotronix på  Ergotronix.com

Brudsikker play-icon

Brudsikker

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien play-icon

Aktuatorløsninger fra LINAK - perfekte bevægelsesløsninger til automatisering i industrien

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os