Kontakt os her
Case story

Mere enkelt design med aktuatorer fra LINAK

Enkle og effektive designløsninger bliver stadig vigtigere i forbindelse med design og konstruktion af maskiner. Elektriske aktuatorer har gjort det meget nemmere for den tyrkiske virksomhed HİDROMEK, der har hovedkontor i Ankara.

Case story

HİDROMEK, der har skabt sig et godt navn i byggematerielsektoren, hvor konkurrencen er benhård, forhandler maskiner på seks kontinenter og i mere end 100 lande verden over. Virksomheden tilskriver sin succes teknologisk udvikling som følge af investeringer i forskning og udvikling. Design Studio Manager Hakan Telışık forklarer:

"... vi forsøger at skabe produkter af høj kvalitet med gode, unikke designs og med en vis kundeloyalitet på markedet. Vi lægger stor vægt på forskning og udvikling, og vi bestræber os på hele tiden at blive bedre."

 

Produktkvalitet og tillid var de vigtigste faktorer i beslutningsprocessen

Ved at anvende aktuatorer fra LINAK® inden for specifikke områder af tungt maskineri, hvor hydrauliske systemer anvendes i stor udstrækning, kunne HİDROMEK både lette designprocessen og få gavn af fordelene ved det elektriske aktuatorsystem.

“For at hydrauliske systemer fungerer, er man nødt til at føre det hydrauliske anlæg til det relevante område, betjene det hydrauliske system under bestemte trykforhold og styre systemet ved hjælp af specielle ventiler. Man skal også udføre periodisk specialistvedligeholdelse på det hydrauliske system og dets komponenter,” fortæller Hakan Telışık og understreger, at “der er systemer, der kan flyttes let og uden vedligeholdelse ved hjælp af elektriske aktuatorer ved blot at dirigere den elektriske spænding. Da dette giver os design- og produktionsfleksibilitet, foretrækker vi altid at bruge elektriske aktuatorer til sådanne systemer, og vi har ubesværet kunne gøre brug af disse i mange år. "

Til hjullæsserne og den seneste produktfamilie af jordvibratorer foretrækker HİDROMEK at anvende den elektriske aktuator LA36 til åbning af motorhjelme, både for at forenkle designet og for nemt at få adgang til servicepunkter.

LA36 foretrækkes til at løfte motorhjelmen, fordi den har den bedste kraft, slaglængde og IP-beskyttelse.

Case story
 

Hakan Telışık forklarer, hvorfor de samarbejder med LINAK: “Vi foretrækker at arbejde med de bedste i branchen indenfor de komponenter, vi allerede bruger, fordi vores primære mål er at producere pålidelige produkter af høj kvalitet. Vi har et godt kommercielt og teknisk samarbejde med LINAK, som vi stoler på, når det kommer til aktuatorkvalitet.”

 

Fremtiden for elektriske teknologier i industrien

Med troen på, at fremtiden for byggematerielindustrien ligger i elektriske teknologier og et ønske om at være en af pionererne inden for dette felt, har HİDROMEK alene udviklet undermærket "HICON" til elektriske køretøjer. Virksomheden har udviklet det første medlem af denne produktfamilie, HİDROMEK HICON 7W, som er verdens første elektriske gravemaskine på hjul. Prototypen blev lanceret i 2020, og HİDROMEK arbejder specifikt mod masseproduktion.

HİDROMEK foretrækker aktuatoren LA25 til at løfte den elektriske motorhjelm på HICON 7W, da den giver nem adgang til servicepunkterne. LA25 blev hovedsaglig valgt på grund af dens kompakte design.

Hvis du vil vide mere om aktuatorløsninger til applikationer i konstruktionsindustrien, er du velkommen til at kontakte os.

Filer

TECHLINE produktoversigt

Se det store sortiment af kraftige og robuste TECHLINE produkter. Bygget til at holde, til hårdt arbejde og til krævende omgivelser.

Brochure om testmetoder hos LINAK

De enkelte komponenter i en aktuator gennemgår en række omfattende tests på LINAKs testcenter. Læs mere i brochuren.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os