System

Baselift systemer

LINAK Baselift™ systemer sikrer en trinløs højdejustering af skranker og køkkenborde – hvor brugerne kan vælge en individuel indstilling.

Baselift™ systemer til køkkenborde og  skranker
Tidligere benyttede man primært højdejustering til kontorborde. Der er dog mange andre steder på arbejdspladserne - og i boligindretningen - hvor en bedre ergonomi er ønsket.

Det kompakte LINAK Baselift™ system er udviklet som den perfekte løsning til højdejustering af køkkeninventar og butiksindretning. Systemet sikrer en trinløs justering af møblerne med kompakte baselift enheder, der monteres i bunden af møblerne. Køkkenelementer eller butiksdiske kan tilsluttes til en kontrolboks og betjenes med en intuitiv betjening eller via mobilapp og justeres til den enkelte person.

Plug & Play™ og vær kreativ
Baselift er kendetegnet ved det kompakte design og måler kun 100 mm i højden. Enheden kan typisk monteres i møblets bund uden at fylde for meget eller ødelægge komforten. Designeren har stadig frie hænder i designarbejdet.

Baselift systemet med CBD6S kontrolboks er kompatibelt med alle relevante betjeninger. Vi har sørget for, at alle dele passer sammen, for at sikre en hurtig og intuitiv installation – ægte Plug & Play.
LINAK Baselift - innovativ ergonomi play-icon

LINAK Baselift - innovativ ergonomi

Sådan monteres et Baselift system fra LINAK i et køkken play-icon

Sådan monteres et Baselift system fra LINAK i et køkken

LINAK DESKLINE avanceret produktion play-icon

LINAK DESKLINE avanceret produktion

Filer

Baselift - ergonomi møder innovation

Baselift er en kompakt enhed, der bruges til højdejustering af køkkenelementer, skabe, diske og skranker.

Baselift - datablad

Læs databladet på nettet eller download det i PDF-format.

Bring bevægelse ind i køkkenet

En sund arbejdsstilling er vigtig i alle vores daglige aktiviteter, både hjemme og på arbejde. LINAK har udviklet Baselift til højdejustering af køkkenborde.

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.