Kontakt os her
System

LINAK Desk Frame 2 - den intuitive rammeløsning

Desk Frame 2 er en intuitiv rammeløsning, der er udviklet specielt til vores kunder, der ønsker en enkel løsning i et stilrent design samt den høje kvalitetsstandard fra LINAK®.

Desk Frame 2 fra LINAK® er den komplette, intuitive rammeløsning til kontorborde

Markedets hurtigste løsning til fremstilling af hæve-/sænkeborde af høj kvalitet hedder Desk Frame 2 (DF2). Løsningen er intuitiv at samle, og designet er stilrent med den høje ydeevne, som LINAK er kendt for.

DF2 konceptet tager udgangspunkt i den intelligente topramme – overliggeren – hvor både motoren, elektronik og kabler er integreret. Overliggeren udgør sammen med sidestykkerne, de elegante ben med usynlige glidere og et sæt DL Feet den komplette DF2 pakke – nem at samle og klar til brug.

LINAK overligger

Overligger
Overliggeren er både Desk Frame 2 konceptets hjerne og rygrad. Den fungerer som topramme, og både motor, elektronik og kabler er integreret i den. Alt er præ-monteret, og designet er enkelt og stilrent. Overliggeren er designet med teleskopfunktion, så den kan tilpasses forskellige bordpladestørrelser (120 - 180 cm i bredden).

 
LINAK DPG

Sidestykker, betjeninger og kabler
Et sæt sidestykker sikrer, at bordrammen er stabil. Hertil hører strømledning og din foretrukne betjening. Betjeningerne DPF1K og DPF1C er standardtilbehør til DF2 løsningen, og uanset hvilken model, du vælger, får du en elegant og kompakt betjening med bløde knapper.

 
LINAK løftesøjle

Ben
Løftesøjler med usynlige glidere er standard på Desk Frame 2. De glatte profiler giver et stilrent look, og u-beslagene gør løftesøjlerne nemme at montere helt uden værktøj.

 
LINAK DL Fødder

Fødder
Med det diskrete design passer DL Feet elegant ind i designet af mange kontorborde i kombination med DF2. DL Feet tilbydes i to designvarianter - forsænket eller topmonteret - og i to længder.

 

LINAK® står for komplette løsninger
Med Desk Frame 2 løsningen får du et komplet sæt, der gør det nemt og enkelt at designe dit eget unikke kontorbord i topkvalitet. Løsningen leveres som fire komplette sæt: 1. overligger, 2. sidestykker, betjening og kabler, 3. løftesøjler, 4. fødder.
Hvis du derimod leder efter en komplet rammeløsning med ekstra funktioner og tilpasningsmuligheder, er vores fleksible Desk Frame 1 løsning det ideelle valg.

Desk Frame 2 - den intuitive rammeløsning play-icon

Desk Frame 2 - den intuitive rammeløsning

Sådan samler du et kontorbord - Desk Frame 2 play-icon

Desk Frame 2: Sådan samler du et kontorbord

Sådan skiller du et kontorbord ad - Desk Frame 2 play-icon

Desk Frame 2: Sådan skiller du kontorbordet ad

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os