Kontakt os her
System

LINAK Desk Frame 1 – den fleksible rammeløsning til alle kontormiljøer

Desk Frame 1 (DF1) er et fleksibelt rammekoncept fra LINAK. Du kan kombinere produkterne fra næsten hele vores DESKLINE produktserie og skabe dit eget, unikke hæve-/sænkebord. Kombinationsmulighederne er stort set uendelige. Den fleksible Desk Frame 1 løsning er en hurtig og installationsvenlig bordløsning til OEM-producenter, designere og producenter af borde. Løsningen kan bruges til borde til hjemmekontoret og til alle virksomheder, både små og store. Du skal blot kombinere løsningen med den ønskede bordplade.

LINAK® Desk Frame 1 komplet rammeløsning består af tre kundetilpassede, færdigpakkede sæt

Desk Frame 1 (DF1) er den fleksible genvej til at sammensætte din individuelle, komplette rammeløsning. Med LINAK konceptet får du mulighed for at kombinere de fleste af produkterne i DESKLINE ® serien. Du kan for eksempel kombinere LINAK Kick & Click™ topramme, DESKLIFT™ SetPack (med to løftesøjler, kontrolboks, betjening og kabler) og et sæt DESKLIFT™ Feet. Så mangler du blot bordpladen i dit eget design.

Desk frame 1 Kick & Click

Topramme - Kick & Click™
Med Kick & Click™ toprammen er det hurtigt og nemt at montere løftesøjlerne på din bordplade. Intet behov for værktøjskasse, skruer og bolte - anvend blot Kick & Click til samling af toprammen. Systemet fås i flere udgaver: Fixed (til borde op til 120 cm), Adjustable Compact (til borde på 100-130 cm), Adjustable Standard (til borde på 140-200 cm) eller Base (til fleksible bordbredder).

 
Desk Frame 1 SetPack

Ben - DL SetPack
DESKLIFT™ SetPack er et færdigpakket sæt med alle de elektriske systemdele, du skal bruge – to løftesøjler, en betjening, en kontrolboks og de tilhørende kabler. Her får du alt, hvad du har brug for til bordsystemet plus en kompromisløs designfrihed, idet hver del fås i forskellige varianter. Du kan vælge mellem runde, kvadratiske eller rektangulære søjleprofiler, 2- eller 3-trins søjler i almindeligt eller omvendt design. Du vælger mellem de tre standardfarver og en tilhørende betjening - der er utallige muligheder.

 
Desk frame 1 Fødder

Fødder - DL Feet
DESKLIFT™ Feet er den generelle betegnelse for vores fødder til justerbare borde. De fås i to standardlængder og forskellige bredder, der passer med en række LINAK ® søjler i forskellige profildesign. Derudover kan du vælge imellem to forskellige monteringsløsninger - topmonteret og forsænket.

 

LINAK ® – komplette løsninger

På mange måder fuldender DF1 konceptet et af de mest omfattende produktkataloger på markedet inden for elektriske systemer til justerbare kontormøbler. LINAK produktserien udstyrer allerede de mest avancerede borde og arbejdsstationer med anti-kollisionsløsninger, f.eks. Desk Sensor 1 og PIEZO™  samt energibesparende og miljøvenlige kontorborde med ZERO™ technology  og PVC-Free™ systemelementer.
 

Vi har din ryg

Med LINAK som partner får du support i verdensklasse og branchens nok bedste kvalitet. Med 30 lokale salgskontorer har vi et indgående kendskab til markedet. Med vores ekspertise og globale erfaring kan vi hjælpe dig med at gøre din virksomhed konkurrencedygtig. Kontakt os her.

 

 
Husk at få den gode ergonomi med hjem fra kontoret!

Husk at få den gode ergonomi med hjem fra kontoret!
I den nye virkelighed har mange af os udskiftet kontoret på arbejdspladsen med spisebordet eller en anden hjemmearbejdsplads. Og selvom vi forhåbentlig snart kan komme tilbage på arbejdspladserne igen, så er der ikke tvivl om, at hjemmearbejde også er kommet for at blive. Doktor Mark Benden og Martha Parker fra Texas A&M University Ergo Center har en lang række gode tips til, hvordan du indretter dig godt og løser udfordringerne, når du arbejder hjemmefra - nu og i fremtiden. Læs mere.

 

Lancering af Desk Frame 1 play-icon

Lancering af Desk Frame 1

Desk Frame 1: Sådan samler du et kontorbord play-icon

Desk Frame 1: Sådan samler du et kontorbord

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Desk Frame 1 brochure

Læs mere om LINAK konceptet "Desk Frame 1" - den komplette løsning til at bygge dit hæve-sænkebord. Det består af tre sæt: Kick & Click™ topramme, DL SetPack (to søjler, betjening, kontrolboks og kabler) og DL Feet.

MOVE – Derfor gør hæve-/sænkeborde arbejdsdagen mere effektiv

Opnå et lavere sygefravær, og indret et moderne kontormiljø med elektriske hæve-/sænkeborde. En lønsom investering for både arbejdsgiver og medarbejdere.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os