LINAK PIEZO™: Kollissionssikring forhindrer skader på inventaret
Teknologi & trend

PIEZO™ forhindrer materialeskader

LINAK PIEZO™ er en teknologi til kollisionssikring, der forhindrer skade, hvis bevægelsen er blokeret. Teknologien kan bruges på alle typer borde, arbejdsstationer, køkkenelementer, detailhandels- og butiksinteriør og tv- og mediestandere.

PIEZO kollisionssikring kan forlænge kontorudstyrets levetid. Teknologien sikrer jeres investering, fordi den forhindrer, at et bord bliver beskadiget, hvis det kører ind i en forhindring.

Se videoen og hør om situationer, hvor det er relevant at udstyre kontorborde med kollisionssikring. 

Hvad betyder PIEZO?
LINAK PIEZO™ er navnet på vores hardwarebaserede kollisionssikringsteknologi. PIEZO sensoren er integreret i bordets søjle uden synlige forskelle eller ekstra montering. Den hardwarebaserede kollisionssikring er mere følsom og reagerer hurtigere end typiske softwareløsninger. 

Hvordan virker det?
Den indbyggede PIEZO teknologi mærker forhindringer, når bordet køres op eller ned, og bevægelsen bremses og vendes i modsat retning for at undgå skade. Når forhindringen er fjernet, kan bordet køre igen. 

PIEZO i løftesøjler
LINAK tilbyder markedets bredeste sortiment. PIEZO kan allerede leveres med flere af vores løftesøjler. Og vi udvider løbende med flere modeller.

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

PIEZO hardwarebaseret kollisionssikring

Med PIEZO hardwarebaseret kollisionssikring får dit bord en lang levetid. Læs mere om de situationer, hvor du sætter pris på at have PIEZO på dit bord.

Har du spørgsmål vedrørende elektrisk aktuatorteknologi?

- Vi kan ikke trylle. Men vi er eksperter i aktuatorteknologi. Inden for det emne må du spørge os om alt.

Tilmelding til LINAK nyhedsbrev

Hold dig opdateret! Følg udviklingen inden for aktuatorteknologi, de aktuelle megatrends, og hvordan vi løser fremtidens globale udfordringer.