Kontakt os her
System

Inline løftesøjlesystemer

Hvis du leder efter løftesøjler i et enkelt design uden motorhus, er inline løftesøjlesystemer fra LINAK® det rette valg.

Inline løftesøjlesystemer

Flere fordele ved design af kontorborde
Basalt set består alle LINAK® systemerne af én eller flere løftesøjler, en kontrolboks til styring og en betjening, der kobles til kontrolboksen.

Du vælger selv egenskaberne for din applikation - fra fødder og toprammer til forskellige muligheder for kundetilpasning. Når du vælger et LINAK system og sætter det sammen med LINAK tilbehør, har du altid sikkerhed for, at alle dele passer sammen. Vi kalder det Plug & Play™.

Inline løftesøjler
LINAK® sortimentet af inline løftesøjler er designet til borde uden tværsarg, så du får både mere benplads og flere muligheder i designet. Vores løftesøjler er kendt for den høje kvalitet og stabilitet og de mange muligheder for kundetilpasning.

Inline løftesøjlerne fås både som rektangulær, kvadratisk, ellipseformet eller rund profil - og lige i den farve, du ønsker. Du kan vælge mellem standardudgaverne sort, grå eller hvid, eller definere din helt egen farve.

DESKLINE systemer med inline løftesøjle
 

Kontrolboks
Systemerne med inline løftesøjle benytter en kontrolboks til betjening, og det giver en række muligheder for kundetilpasning. CBD6S kontrolboksen  er kernen i et standardsystem med inline løftesøjle. Afhængigt af den valgte model af kontrolboks kan den styre op til fire løftesøjler, og hvis du ønsker at slutte et større antal løftesøjler sammen, skal du blot integrere endnu en kontrolboks i opsætningen. Ud over at være designet som Plug & Play uden behov for installation, er LINAK kontrolboksene i et slankt og elegant design, vejer ikke meget og er utroligt nemme at montere – det kræver kun én enkelt skrue i midten, og tilslutning af både kabler og stik er intuitiv.

DESKLINE system CBD6S med inline løftesøjle
 

Betjening
Alle LINAK® betjeninger er designet, så de er brugervenlige og enkle at integrere. Fra de helt enkle til de mere avancerede betjeninger med digitale funktioner såsom display, hukommelse og Bluetooth®, der giver mulighed for tilslutning til Desk Control™ app.

Vælg den betjening du foretrækker, tilslut den til systemet, og du er kørende.

DESKLINE system DPG1C med inline løftesøjle
 

Elementer, der supplerer opsætningen af dit bordsystem
Når du har valgt system, skal det integreres i dit borddesign. Et oplagt valg kan være at supplere med et sæt DL Feet, som fås til udvalgte løftesøjler. Designet er enkelt, og de fås i flere udgaver. Du skal blot montere nogle få skruer, så har du et pænt og stabilt system.

Du kan også supplere dit system med andet tilbehør, f.eks. Anti-Collision™ løsninger, der beskytter dit bord mod sammenstød med andre genstande, når bordet køres op og ned. De fleste inline løftesøjler leveres med integreret PIEZO™ antikollisionssensor som standard. Den kan kombineres med den gyroskopbaserede enhed Desk Sensor 1 Anti-Collision plug-in, som gør systemet endnu mere følsomt over for forhindringer. Og endelig kan du supplere med en BA001 batteriløsning, hvis du ønsker en mobil bordløsning.

Markedets bredeste udvalg og bedste muligheder for kundetilpasning
Udvalget af løftesøjleprofiler og forskellige systemløsninger udgør markedets mest omfattende produktudvalg til kontorborde og arbejdsstationer. Alle dele passer sammen uafhængigt af produkt og systemtype, og LINAK® bordsystemerne er intuitive med markedets bedste muligheder for kundetilpasning.

Hvis du vil høre mere om vores systemløsninger til kontorborde og arbejdsstationer, er du velkommen til at kontakte os.

 

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Inline søjle DL17 fra LINAK play-icon

Inline søjle DL17 fra LINAK

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard play-icon

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

DL2 - datablad

Læs databladet på nettet eller download det i PDF-format.

DL4S - datablad

Læs databladet på nettet eller download det i PDF-format.

DL12 - datablad

Læs databladet på nettet eller download det i PDF-format.

DL14 - datablad

Læs databladet på nettet eller download det i PDF-format.

DL17 - datablad

Læs databladet på nettet eller download det i PDF-format.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os