Kontakt os her
System

Løftesøjlesystemer med motorhus

Hvis du har brug for løftesøjler, der er virkelig nemme at integrere i borde i forskelligt design, er det et LINAK® løftesøjlesystem med motorhus, du skal vælge.

Løftesøjlesystemer med motorhus

Flere fordele ved design af kontorborde
Basalt set består alle LINAK® systemerne af én eller flere løftesøjler, en kontrolboks til styring og en betjening, der er koblet sammen med kontrolboksen.

Du vælger selv egenskaberne for din applikation - fra fødder og toprammer til forskellige muligheder for kundetilpasning. Når du vælger et LINAK system og sætter det sammen med tilbehør fra LINAK, er du altid sikker på, at alle delene passer sammen. Vi kalder det Plug & Play™.

Løftesøjler med motorhus
Alle modeller i det omfattende sortiment af løftesøjler med motorhus fra LINAK® passer til den samme rammekonstruktion og er designet, så de er nemme at montere på dine møbler.

Vores løftesøjler med motorhus er kendt for den høje kvalitet og stabilitet og de mange muligheder for kundetilpasning. Så uanset om du arbejder med ben i forskelligt design (rektangulære, kvadratiske eller runde profiler – også i enkelt og stilrent design), unikke farver (sort, grå, hvid - eller din helt egen farve), bestemte opsætninger (standard eller omvendt), højder (løftesøjler i 2 eller 3 dele), mulighed for særlig belastning (standard eller høj belastning), integreret antikollisionssensorer eller optimering til særlige opsætninger til møbler (f.eks. bench-løsninger) - så har LINAK løsningen!

DL6, DL19 og DL11
 

Kontrolboks eller integreret betjening
Standard løftesøjlesystemer med motorhus betjenes via en kontrolboks, og det giver en række muligheder for kundetilpasning. På den måde er CBD6S kontrolboksen hjernen i et standard løftesøjlesystem med motorhus. Afhængigt af den valgte model af kontrolboks kan den styre op til fire løftesøjler, og hvis du ønsker at koble et større antal løftesøjler sammen, skal du blot integrere endnu en kontrolboks i opsætningen. LINAK kontrolboksene er designet som Plug & Play uden behov for initialisering, og derudover er de slanke og elegante i designet, vejer ikke meget og er utroligt nemme at montere.

CBD6S
 

Et simpelt 2-bens bordsystem kan bruge løftesøjler med motorhus med integreret styring (IC - integrated controller). I den type system er kontrolboksen integreret i løftesøjlen, og strømforsyning sker via en ekstern SMPS-enhed (Switch Mode Power Supply).

Betjening 
Alle LINAK® betjeninger er brugervenlige og designet, så de er nemme at integrere. Fra de helt enkle til mere avancerede betjeninger med digitale funktioner såsom display, hukommelse og Bluetooth®. Vælg den betjening, du foretrækker, tilslut den til systemet, og du er kørende.

DPG1C, DPG1K, DPF og DPA
 

Elementer, der supplerer dit bordsystem
Når du har valgt dit system, skal det integreres i dit borddesign. Du kan tilvælge en Kick and Click topramme, som fås til flere bordbredder, og som er optimeret til montering af løftesøjler med motorhus på din bordplade.

Et andet oplagt valg er at kombinere dit bord med et sæt DL Feet. Designet er enkelt, og de fås i flere udgaver. Du skal blot montere nogle få skruer, så har du et pænt og stabilt system.

Du kan også tilføje andet tilbehør, f.eks. antikollisionsløsningen Desk Sensor 1  til dit system. Løsningen beskytter dit bord mod sammenstød med andre genstande, når bordet køres op og ned. Du kan også tilvælge BA001 batteriet, hvis du ønsker en mobil bordløsning.

Det bredeste produktudvalg og de bedste muligheder for kundetilpasning på markedet
Med et udvalg af løftesøjleprofiler og forskellige systemløsninger kan vi tilbyde markedets mest omfattende produktportefølje til kontorborde og arbejdsstationer. Alle dele passer sammen uafhængigt af produkt og systemtype, og LINAK® bordsystemerne er intuitive med markedets bedste muligheder for kundetilpasning.

Hvis du vil vide mere om vores systemløsninger til kontorborde og arbejdsstationer, er du velkommen til at kontakte os.

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Kick & Click play-icon

Kick & Click - innovativ metode til samling af kontorborde

Desk Frame 1: Sådan samler du et kontorbord play-icon

Desk Frame 1: Sådan samler du et kontorbord

Lancering af Desk Frame 1 play-icon

Lancering af Desk Frame 1

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard play-icon

DESKLINE serien af kompakte kontrolbokse fra LINAK sætter ny standard

Filer

DESKLINE produktoversigt

Til alle typer borde, skranker eller diske, som medarbejderne benytter, giver en elektrisk aktuatorløsning mulighed for enkel og fleksibel højdejustering afpasset efter den enkelte person, og producenterne kan vinde konkurrencefordele og forbedre virksomhedens resultater.

Desk Frame 1 brochure

Læs mere om LINAK konceptet "Desk Frame 1" - den komplette løsning til at bygge dit hæve-sænkebord. Det består af tre sæt: Kick & Click™ topramme, DL SetPack (to søjler, betjening, kontrolboks og kabler) og DL Feet.

DESKLINE - kvalitet er essentiel

Vi anvender altid komponenter af høj kvalitet, avancerede produktionsmetoder og markedets mest omfattende test for at sikre en fremragende kvalitet i produkterne.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os