Kontakt os her
Teknologi & trend

Bench-systemer er effektiv pladsudnyttelse og stilrent design

Bench-systemer vinder hurtigt frem i kontorindretningen i øjeblikket. Der ses en tendens til, at den enkelte medarbejder får mindre og mindre plads til rådighed i kontorindretningen. Med bench-løsninger bliver kontorbordene mere fleksible, og det giver nye muligheder i indretningen.

Bench-systemer er effektiv pladsudnyttelse og stilrent design

Fleksibilitet er helt afgørende ved indretning af kontormiljøer, og pladsudnyttelsen skal optimeres. Det er ikke noget nyt, men det skaber udfordringer for virksomhederne. Hvordan udnytter man pladsen optimalt i kontorer, hvor flere og flere funktioner skal integreres på mindre og mindre plads? 

Ifølge statistikker udgivet af CBS News beregnede man ved indretning af kontorer i gennemsnit 14 kvadratmeter pr. medarbejder i 2017 – og det er væsentligt mindre end de 21 kvadratmeter, der blev afsat i 2010.

Her kan bench-systemet være en nyttig løsning. Med et bench-system sammenkobler du det, der ellers ville være to eller flere fritstående borde, og det reducerer spildplads til kabelføring, individuelle computerhubs og skillevægge - det giver luft mellem møblerne og er samtidig en rengøringsvenlig løsning. 

Optimal pladsudnyttelse i kontorindretning
Når bordene samles med beslag, giver det mere plads til den enkelte medarbejder. Der findes unikke designløsninger på markedet, hvor bench-systemerne er tilpasset individuelle præferencer og samtidig understøtter kommunikation og samarbejde. Når der er brug for det, kan der skabes unikke designløsninger, hvor medarbejderen får en bedre afskærmning end ved almindelige åbne kontorindretninger.

Flere muligheder for brugeren af bordet
Med justerbare bench-løsninger får du mulighed for at skabe innovativt brugerfokuseret design i en helt ny målestok. Med produkter som LINAK® DESKLIFT™ løftesøjler, der kan monteres med bench-beslag som valgfri løsning, bliver det meget mere enkelt at designe hæve-/sænkeborde.

Bench-systemerne skaber en bedre interaktion mellem medarbejderne - og samtidig bliver det lettere at koble teknologiske arbejdsredskaber sammen. Den frigjorte plads giver nye muligheder for at samle kabler og integrere hubs til teknologien, hvor der tidligere skulle bruges flere kabler. 

Hvis bench-løsningen er mobil, sørger batteridrevne løftesøjler for, at bordet kan bruges så fleksibelt som muligt. Hæve-/sænkefunktion kan dermed bruges, uanset hvor bench-systemet flyttes hen. 

Alt i alt får indretningsarkitekten større frihed til at skabe åbne og flydende indretninger med bench-systemer af høj kvalitet.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os