Kontakt os her
Medicinsk billeddiagnostik

C-arm

Behovet for præcise og fleksible bevægelser øger behovet for C-arme. Brug af LINAK aktuatorløsninger giver stor designfleksibilitet og frihed til at tilpasse C-armen til optimal bevægelse, funktionalitet og sikkerhed.

LINAK aktuatorer til C-arme til røntgen- og kirurgisk udstyr på hospitaler

Systemløsning til C-arme

C-armen skal have perfekt præcision, når det kommer til bevægelse, samtidig med at den skal sikre ergonomiske arbejdsforhold for behandleren eller plejepersonalet.

Giv behandling af høj kvalitet med C-arme, der er udstyret med en bred vifte af bevægelsesmuligheder og funktioner. LINAK® tilbyder elektriske justeringsløsninger med flere indstillingsmuligheder af højde og sæde/ryglæn. De præcise og effektive justeringsmuligheder forbedrer plejepersonalets ergonomi. Bevægelse understøttet af elektriske LINAK aktuatorer sikrer hurtig og jævn indstilling af C-armen.

LINAK elektriske aktuatorsystemer til C-arme skaber merværdi i form af:

  • Forbedret ergonomi, der optimerer arbejdsforholdene
  • Sikkerhedsfunktioner og komfort
  • OneConnect™ der understøtter høj oppetid ved hjælp af fjernservice

Manglen på arbejdskraft i sundhedssektoren er en kendsgerning. Presset på sundhedssektoren kræver, at der er redskaber og udstyr til rådighed for de daglige behandlinger.

 

Bedre ergonomi

Elektrisk bevægelse i C-arme giver mulighed for at justere både højde og horisontalt samtidigt. Du skal blot angive de enkelte eller kombinerede bevægelser via bevægelsesmønstre for at opnå den korrekte position. Dette øger effektiviteten og giver mere præcise positioner for en ergonomisk god behandling.

 

Sikkerhedsfunktion og komfort

Ved behandling med C-arme er det ekstremt vigtigt at fokusere på præcision og nem justering. LINAK systemløsninger sikrer trinløs og driftsikker justering af applikationen:

  • Hurtig og præcis indstilling af applikationen bidrager til en vellykket behandling
  • One-touch-knap til hurtig bevægelse til angivet nødposition øger sikkerheden og komforten for både patient og personale
 

Fjernservice sikrer høj oppetid

LINAK er kendt for driftssikre produkter med lang og ukompliceret drift. For at være så effektive som muligt giver vi dig optimerede aktuatorsystemer kombineret med muligheden for, at du kan give pålidelig teknisk support. LINAK OneConnect™ giver fjernadgang til servicedata til fejlfinding, uanset hvor i verden du befinder dig. Alt sammen for at sikre høj oppetid på C-armen.

Læs mere

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os