Kontakt os her
Medicinsk billeddiagnostik

Røntgenbord

På grund af den aldrende befolkning oplever vi, at der er øget fokus på behandling og behov for billeddiagnostik ved hjælp af røntgenborde. For at øge effektiviteten hos sundhedspersonalet skaber aktuatorsystemerne fra LINAK bevægelse og øger sikkerheden, samtidig med at de sikrer tilslutning til digitale tjenester.

Røntgenborde til medicinsk billeddiagnostik i sundhedsplejeløsninger med LINAK lineære aktuatorer

Systemløsninger til røntgenborde

Alle operationsborde skal optimere patientkomforten og -sikkerheden og samtidig sikre optimale ergonomiske arbejdsforhold for sundhedspersonalet. Manglen på arbejdskraft i sundhedssektoren er en kendsgerning. Presset på sundhedssektoren kræver, at der er redskaber og udstyr til rådighed for de daglige behandlinger.

Derfor er røntgenborde med elektriske aktuatorløsninger fra LINAK designet og udstyret med en lang række justeringsmuligheder og funktioner, der fjerner det stigende pres på personalet. Vores aktuatorsystemer øger værdien af din billeddiagnostiske applikation. Forestil dig værdien af:

  • Bevægelsesfleksibilitet giver flere valgmuligheder i designet
  • Optimeret patientkomfort og sikkerhed
  • OneConnect™ der understøtter høj oppetid med fjernservice

Manglen på arbejdskraft i sundhedssektoren er en kendsgerning. Presset på sundhedssektoren kræver, at der er redskaber og udstyr til rådighed for de daglige behandlinger.

 
 

Større designfrihed med bevægelsesfleksibilitet

LINAK systemerne bygger på en modulopbygget platform og er designet til skalerbar ydeevne, så de kan tilpasses til røntgenbordet. Det betyder, at du kan vælge mellem flere forskellige produkter, der passer til applikationen, når der er brug for strømtilslutning, pladsen er trang eller støjniveauet er afgørende.

 

Optimeret bevægelse og sikkerhed

Præcis og jævn bevægelse er afgørende, og sikkerhed er et must for optimal behandling på røntgenafdelingen.

  • Fleksibel bevægelse og bevægelsesmønstre forbedrer patientundersøgelsen
  • Nem op-/udstigning for at øge sikkerheden og mindske risikoen for faldulykker
  • One-touch-knap til hurtig bevægelse til en foruddefineret position såsom Trendelenburg
 

Pålidelig betjening og justering er afgørende

LINAK er kendt for produkter af høj kvalitet og problemfri drift. Det er kritisk, hvis dit røntgenbord ikke fungerer. Derfor gør vi det nemt at optimere den tekniske support med LINAK OneConnect™. LINAK OneConnect™ giver dig fjernadgang til servicedata for hurtig og effektiv fejlfinding, uanset hvor i verden du befinder dig, så der sikres høj oppetid for røntgenbordet.

Læs mere

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os