Kontakt os her
Hospitalsbehandling

Operationsbord

Øget fokus på behandling og operationer på grund af den aldrende befolkning og en generel interesse for velvære øger behovet for operationsborde. LINAK systemløsningerne sikrer optimale justeringsmuligheder, øget sikkerhed og digitale tilslutningsmuligheder – hvilket alt sammen er med til at øge sundhedspersonalets effektivitet.

Operationsbord med LINAK elektriske lineære aktuatorsystemer

Systemløsninger til operationsborde

Operationsbordsdesign med en lang række bevægelsesmuligheder og funktionalitet kan fjerne det stigende pres på personalet (kirurger, anæstesilæger). Vi mener, at alle operationsborde skal optimere patientkomforten og -sikkerheden og samtidig sikre ergonomiske arbejdsforhold for sundhedspersonalet. Derfor tilbyder de elektriske aktuatorløsninger til operationsborde fra LINAK® meget mere end bare trinløs og præcis justering. Forestil dig værdien af:

  • Bevægelsesfleksibilitet for øget designfrihed
  • Optimeret patientkomfort og sikkerhed
  • OneConnect™ der understøtter høj oppetid med fjernservice
 

Bevægelsesfleksibilitet for øget designfrihed

LINAK systemløsninger til sundhedssystemet bygger på en modulopbygget platform og er designet med skalerbar ydeevne for øje. Det gør vi for at imødekomme alle slags operations- og behandlingssituationer. Vi ved, at trinløse og præcise bevægelses- og indstillingsmuligheder er et must i operationssituationer for at opnå det bedste resultat. Derfor tilbyder vi altid fleksible bevægelsesmuligheder, bevægelsesmønstre eller samtidig kørsel, uanset om det er et enkelt eller et avanceret system til operationsborde.

 

Optimeret plejekomfort og sikkerhed

Mulighederne for flere indstillinger af et operationsbord giver sundhedspersonalet mulighed for at foretage justering, så bordet og patienten har den perfekte ergonomiske position under operationer. Den nemme justering af operationsbordet giver også komfort og sikkerhed i alle situationer, f.eks. ved op- og udstigning.

 

OneConnect, der understøtter høj oppetid med fjernservice

LINAK er kendt for driftssikre produkter med lang og fejlfri drift. For at opnå dette kombinerer vi de optimale systemløsninger med pålidelig teknisk support – LINAK OneConnect™. LINAK OneConnect™ giver dig fjernadgang til servicedata for hurtig og effektiv fejlfinding, uanset hvor i verden du befinder dig.

Læs mere

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os