Kontakt os her
Operationsbord, procedurestol, bloddonationsstol, dialysestol, inkubator – i miljø.

Hospitalsbehandling

LINAK aktuatorløsninger giver kraftfuld, præcis og pålidelig bevægelse til optimal behandling og forbedrer præcisionen og patientkomforten med innovativ positioneringsteknologi.

Aktuatorsystemer til hospitals- og plejeapplikationer

Med en betydelig stigning i den aldrende befolkning og livsstilsrelaterede sygdomme kræver hospitalet og plejen optimerede kirurgiske procedurer, der ikke går på kompromis med ergonomien og effektiviteten.

LINAK® systemløsninger tilbyder præcise positioneringsmuligheder, inklusiv definerede bevægelsesmønstre eller hukommelsespositionering, så de kan tilpasses kravene i enhver kirurgisk situation.

LINAK tilbyder systemløsninger til forskellige typer applikationer, uanset om de kræver grundlæggende eller avanceret bevægelse og funktionalitet.

Integration af datakommunikationsbaserede funktioner som LCi™ sikrer, at utilsigtede forstyrrelser eller nedbrud kan registreres og elimineres, før de afbryder planlagte procedurer.

LINAK bidrager med sine højt kvalificerede kompetencer og knowhow til at finde den perfekte løsning ved at skabe den ideelle systemløsning til applikationer inklusiv operationsudstyr, procedurestole, bloddonationsstole, dialysestoleog inkubatorer.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os