Kontakt os her
Hospitalsbehandling

Bloddonorstol

Bloddonorstole skal være præcise og fleksible. LINAK aktuatorsystemer giver stor designfleksibilitet og frihed. Du skal blot tilpasse stolen for optimal bevægelse, funktionalitet og sikkerhed.

Systemløsninger til bloddonorstole

Systemløsninger til bloddonorstole

Alle typer bloddonorstole skal optimere komforten og sikkerheden i forbindelse med bloddonation. Samtidig skal det sikre ideelle ergonomiske arbejdsforhold for plejepersonalet eller behandleren. Medicinske bloddonorstole kan hjælpe med at give behandling af høj kvalitet takket være de mange elektriske aktuatorbevægelsesmuligheder og funktioner. LINAK® giver samtidig mulighed for justering af højde, ryglæn og benstøtte. De præcise og kraftige elektriske aktuatorsystemer sikrer en bedre ergonomi for plejepersonalet med en ideel arbejdshøjde og nem op- og udstigning. Bevægelse understøttet af elektriske LINAK aktuatorer sikrer hurtig og jævn indstilling af bloddonorstolen.

LINAK elektriske aktuatorløsninger sikrer meget mere end præcis og trinløs justering. Forestil dig værdien af:

  • Forbedret ergonomi, der optimerer bevægelse for ideelle arbejdsforhold
  • Sikkerhedsfunktioner og komfort, der giver ekstra tryghed ved bloddonorstolen
  • OneConnect™ der understøtter høj oppetid med fjernservice

Manglen på arbejdskraft i sundhedssektoren er en kendsgerning. Derfor kræver presset på sundhedssektoren redskaber og udstyr til at understøtte de daglige behandlingsprocedurer.

 

Bedre ergonomi

Elektrisk aktuatorbevægelse i bloddonorstole giver flere muligheder for justering af ryglæn, benstøtte og højde, dvs. mulighed for at justere flere aktuatorer på samme tid. En enkelt eller kombineret bevægelse kan klares ved hjælp af bevægelsesmønstre for at sikre korrekt position for optimal behandling, komfort og ergonomi. Disse bevægelsesmønstre bidrager til en ergonomisk god behandling.

 

Sikkerhedsfunktion og komfort

Under behandlingen, især i længerevarende behandlingssituationer som bloddonation, er det yderst vigtigt at fokusere på patientens komfort og velbefindende. LINAK systemløsninger sikrer trinløs og driftsikker justering i alle retninger.

  • Lav ind-/udstigningshøjde giver komfort og bekvemmelighed for patienten ved at øge sikkerheden og reducere risikoen for faldulykker.
  • LINAK sikkerhedsfunktioner (Intelligent Ratchet Spline eller Quick Release Damper) i applikationen minimerer risikoen for komplikationer og personskader i applikationen og øger dermed patientkomforten
  • One-touch-knap til hurtig bevægelse til angivet nødposition øger sikkerheden og komforten for både patient og plejepersonale
 

Fjernservice sikrer høj oppetid

LINAK er kendt for driftsikre produkter med lang og fejlfri drift. Høj effektivitet kræver optimale systemløsninger kombineret med pålidelig teknisk support. LINAK OneConnect™ giver fjernadgang til servicedata for hurtig og effektiv fejlfinding, uanset hvor i verden du befinder dig, så der sikres høj oppetid for dialysestolen.

Læs mere

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os