Kontakt os her
Hospitalsbehandling

Behandlingsstole

LINAK aktuatorsystemløsninger muliggør jævn og nem justering af applikationen, uanset om det drejer sig om højde, ben, ryglæn eller anden justering af operationsstolen.

Systemløsninger til behandlingsstole

Aktuatorløsninger til behandlingsstole

Det stigende behov for pleje og behandling på grund af livsstilsrelaterede sygdomme kombineret med den stigende efterspørgsel efter håndtering af patienter med kort ophold på tværs af sygdomme kræver effektivitet og sikkerhed. Disse behov skal opfyldes uden at gå på kompromis med ergonomien for både patienter og plejepersonale.

Behandlingsstole er det perfekte valg inden for dermatologi, kosmetisk kirurgi, øjenkirurgi og andre mindre indgreb.

  • Fleksibel bevægelse for optimal behandling og forbedret sikkerhed
  • Gennemprøvede produkter, der overholder internationale standarder
  • En global partner med over 40 års erfaring

Effektivitet er nøgleordet ved håndtering af flere patienter med færre hænder uden at gå på kompromis med muligheden for at justere applikationen til den optimale position for kirurgisk behandling. Dette kræver præcis og kraftfuld bevægelse, selv med funktioner som hukommelsespositioner og nem betjening under kirurgisk behandling.

Fleksibel bevægelse for optimal behandling og forbedret sikkerhed

LINAK tilbyder et bredt produktprogram, der sikrer dig en høj fleksibilitet. Alt passer perfekt sammen, så du kan skabe præcis den systemløsning, du har brug for. Vi udvikler løbende tilbehør og funktioner som f.eks. QR (Quick Release), så du kan opfylde de forskellige sikkerhedskrav.

Testede aktuatorer med minimalt vedligehold

Alle LINAK aktuatorer gennemgår omfattende systemtest, før de forlader fabrikken. Vi gør dette for at demonstrere holdbarhed og sikre høj ydeevne i aktuatorens levetid. Ekstra funktioner såsom SDT (Service Data Tool) giver mulighed for at eksportere statusdata og foretage forebyggende vedligehold. Hos LINAK tester og certificerer vi vores produkter, så de overholder internationale medicinske standarder, hvilket gør det nemmere for dig at opnå medicinsk godkendelse af din fabrikerede applikation.

Totalleverandør med bred erfaring

I over 30 år har LINAK udviklet elektriske aktuatorsystemer og værdiforøgende tilbehør. Det gør det muligt for OEM'er at bruge en enkelt leverandør, når de køber aktuatorsystemer, der er kompatible med enhver behandlingsstol – fra den mest avancerede opsætning til en basisløsning, alt afhængigt af dine specifikke krav.

Læs mere

Filer

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os