Kontakt os her
Hospitalsbehandling

Kuvøse

Neonatalafdelinger på hospitaler har brug for at skabe de bedste betingelser for sundhedspersonalet til pleje af for tidligt fødte og syge nyfødte. LINAK aktuatorsystemet er et godt supplement til at skabe et sikkert og roligt miljø for både den nyfødte og plejepersonalet. Det gør vi ved at indføre bevægelse, forbedre sikkerheden og forbinde til digitale tjenester.

Neonatal kuvøse med lineære aktuatorer fra LINAK på et hospital

Systemløsninger til kuvøser

Alle kuvøser skal opfylde behovet for komfort og sikkerhed og samtidig sikre ideelle ergonomiske arbejdsforhold for sundhedspersonalet. Kuvøser kan udstyres med en lang række bevægelsesløsninger og funktioner, der understøtter personalet. Sikker og støjsvag bevægelse er obligatorisk i alle situationer for at sikre en behagelig behandling.

LINAK® elektriske aktuatorsystemer giver merværdi til kuvøser til neonatalafdelingen takket være:

  • Bevægelsesfleksibilitet for øget designfrihed
  • Optimeret patientkomfort og sikkerhed
  • OneConnect™ der understøtter høj oppetid med fjernservice
 

Bevægelsesfleksibilitet for øget designfrihed

LINAK elektriske lineære aktuatorsystemer bygger på en modulopbygget platform og er designet med skalerbar ydeevne, så de passer bedst muligt til den neonatale plejesituation.

LINAK tilbyder kuvøser til hospitalets neonatalafdeling med mange justeringsmuligheder, uanset om det drejer sig om basis eller avancerede systemløsninger, bevægelsesmønstre eller samtidig kørsel. Jævn og præcis bevægelse og indstilling er afgørende for den optimale kuvøse.

 

Optimeret plejekomfort og sikkerhed

Flere muligheder for kuvøseindstillinger gør det muligt at justere bordet til den perfekte ergonomiske position, enten for den nyfødte eller sundhedspersonalet. Nem justering af kuvøsen giver komfort og sikkerhed i alle situationer.

 

OneConnect™, der understøtter høj oppetid med fjernservice

LINAK er kendt for driftsikre produkter med lang og fejlfri drift. Høj effektivitet kræver optimale systemløsninger kombineret med pålidelig teknisk support. LINAK OneConnect™ giver fjernadgang til servicedata for hurtig og effektiv fejlfinding, uanset hvor i verden du befinder dig, så der sikres høj oppetid for dialysestolen.

Læs mere

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os