Kontakt os her
Hospitalsbehandling

Dialysestole

På verdensplan stiger forekomsten af diabetes konstant i takt med den stigende ældrekvotient. LINAK aktuatorløsninger til behandlingsapplikationer giver mulighed for at designe en dialysestol, der kan indstilles optimalt til alle situationer for bedre ergonomi, arbejdseffektivitet og behandlingskomfort.

Dialysestole med LINAK produkter

Systemløsninger til dialysestole

Alle dialysestole skal optimere komforten og sikkerheden og samtidig sikre ideelle ergonomiske arbejdsforhold for behandleren eller plejepersonalet.

Dialysestole, der er designet med et bredt udvalg af bevægelsesmuligheder og funktionalitet, kan hjælpe med at give en behandling af høj kvalitet. LINAK® tilbyder flere justerbare bevægelsesmuligheder til indstilling af højde, ryglæn og benstøtte. De præcise og effektive justeringsmuligheder forbedrer plejepersonalets ergonomi med ideel arbejdshøjde og nem op- og udstigning. Bevægelse understøttet af elektriske LINAK aktuatorer sikrer hurtig og jævn indstilling af dialysestolen.

LINAK elektriske aktuatorløsninger sikrer meget mere end præcis og trinløs justering. Forestil dig værdien af:

  • Forbedret ergonomi, der optimerer bevægelse for ideelle arbejdsforhold
  • Sikkerhedsfunktioner og komfort, der giver dialysestolen yderligere sikkerhed
  • OneConnect™ der understøtter høj oppetid med fjernservice

Manglen på arbejdskraft i sundhedssektoren er en kendsgerning. Presset på sundhedssektoren kræver, at der er redskaber og udstyr til rådighed for de daglige behandlinger.

 

Bedre ergonomi

Elektrisk bevægelse i dialysestole giver flere muligheder for indstilling af ryglæn, benstøtte og højde. En enkelt eller kombineret bevægelse kan foretages via et bevægelsesmønster for at sikre korrekt position for optimal behandling, komfort og ergonomi.

Bevægelsesmønstre bidrager til øget effektivitet og giver mere præcise positioner for en ergonomisk god behandling.

 

Sikkerhedsfunktion og komfort

Under behandlingen, især i længerevarende behandlingssituationer som dialyse, er det yderst vigtigt at fokusere på patientens komfort og velbefindende.

LINAK systemløsninger sikrer trinløs og driftssikker justering i alle retninger.

Lav op-/udstigningshøjde giver komfort og bekvemmelighed for plejemodtageren ved at øge sikkerheden og reducere risikoen for faldulykker

LINAK sikkerhedsfunktioner (Intelligent Ratchet Spline eller Quick Release Damper) i applikationen minimerer risikoen for komplikationer og personskader i applikationen og øger dermed patientkomforten

One-touch-knap til hurtig bevægelse til angivet nødposition øger sikkerheden og komforten for både patient og plejepersonale

 

Fjernservice sikrer høj oppetid

LINAK er kendt for driftssikre produkter med lang og fejlfri drift. Høj effektivitet kræver optimale systemløsninger kombineret med pålidelig teknisk support. LINAK OneConnect™ giver dig fjernadgang til servicedata, så du hurtigt og effektivt kan foretage fejlfinding, uanset hvor i verden du befinder dig. Sådan sikres høj oppetid for dialysestolen.

Læs mere

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os