Kontakt os her
Hospitals- og plejesenge

Intensivsenge

Alvorlig og kritisk sygdom skaber et øget behov for senge på intensivafdelinger. LINAK-aktuatorløsningerne giver stor designfleksibilitet og frihed til at tilpasse intensivsengen til optimal bevægelse, funktionalitet og sikkerhed.

LINAK produkter til intensivsenge

Systemløsning til intensivsenge

Intensivsenge, der er designet med en lang række justeringsmuligheder og funktionalitet, kan bidrage til at lette det daglige arbejde og øge effektiviteten for plejepersonalet. De effektive justeringsmuligheder giver forbedret ergonomi for plejepersonalet med ideel arbejdshøjde og nem omplacering af patienter.

Elektriske aktuatorløsninger giver flere fordele:

  • Bedre ergonomi
  • Optimeret plejekomfort og sikkerhed
  • Øget funktionalitet og effektivitet

Færre hænder i sundhedssektoren til at tage sig af patienter er en kendsgerning. Det belaster hospitaler og intensivafdelinger og kræver udstyr til at understøtte de daglige arbejdsrutiner.

Bedre ergonomi
Elektrisk bevægelse i intensivsenge giver flere justeringsmuligheder for indstilling af rygstøtte, benstøtte og/eller knæstøtte, højde, vipning og sengeforlængelse. Bevægelser kombineres i justeringsmønstre for at sikre korrekt arbejdshøjde og forbedret ergonomi og aflaste plejepersonalet i arbejdsrutinerne. Bevægelse understøttet af elektriske aktuatorer fra LINAK® bidrager til større arbejdsglæde.

Optimering af patientkomfort og sikkerhed
Hvis patienterne ligger behageligt, vil de sandsynligvis komme sig hurtigere og opnå bedre helbred. Patientkomfort er afgørende for intensivsenge. LINAK justeringsmønstre sikrer en hurtig og glidende bevægelse til den ønskede position, eksempelvis:

  • Behagelig stoleposition, så der kan nydes et måltid mad eller ses TV
  • Nem ind- og udstigningsposition øger sikkerheden og reducerer patientfald
  • Auto-kontur for øget komfort
  • One-touch-knap for hurtig indstilling til genoplivnings- eller Trendelenburg-position i akutte situationer

Sidepanelets betjeningselementer på sengens inderside gør det muligt for patienten til enhver tid at foretage sine egne sengejusteringer uden hjælp fra plejepersonalet. Det øger patientens velbefindende og uafhængighed samt aflaster plejepersonalet.

Øget funktionalitet og effektivitet
Systemløsninger fra LINAK baseret på en modulopbygget platform inkluderer tilbehør, der øger funktionaliteten og giver mere behagelige løsninger, f.eks. vejning i sengen. Det gør det nemt for plejepersonalet at følge patientens vægt, uden at patienten forlader sengen, og det aflaster plejepersonalet, da det ikke er nødvendigt at løfte patienten.

Pålidelig kontrol og justering er afgørende
LINAK er kendt for driftssikre produkter med lang og fejlfri drift. Funktionsdygtig bevægelse er altafgørende i intensivsenge, og derfor gør vi det nemt at optimere den tekniske support. LINAK OneConnect™ giver fjernadgang til servicedata for hurtig og effektiv fejlfinding, uanset hvor i verden du befinder dig, så der sikres høj oppetid for sengen.

Læs mere

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os