Kontakt os her
Sengetyper: hjemmepleje, plejehjem, hospital, intensivafdeling – med LINAK produkter i de viste miljøer

Hospitals- og plejesenge

LINAK aktuatorløsninger giver mulighed for effektiv bevægelse, der sikrer ideelle ergonomiske arbejdsforhold for hospitals- og plejepersonale uden at gå på kompromis med patientkomfort og sikkerhed.

Aktuatorsystemer til hospitals- og plejesenge

Kombinationen af en aldrende befolkning, en længere gennemsnitlig levealder og færre hænder til at varetage plejen af patienter og borgere medfører et betydeligt pres på plejepersonalet. Derudover er antallet af overvægtige patienter også stigende.

LINAK® forstår, hvordan trends påvirker hospitals- og plejesektoren, og vores aktuatorløsninger er udviklet til at løse disse udfordringer i sundhedssystemet.

Pålidelige og effektive aktuatorsystemløsninger af høj kvalitet er afgørende, uanset om det er en basisløsning til hjemmeplejesenge eller en avanceret systemløsning til plejehjemssenge, hospitalssengeog intensivsenge.

Takket være det intelligente LINAK OpenBus™ system kan flere forskellige funktioner såsom lys under sengen, en vejeløsning og ud-af-sengen-alarm føjes til aktuatorsystemerne for at øge komforten og sikkerheden.

LCi™ giver den bedste fleksibilitet i sin klasse i forhold til systemoplysninger med henblik på at optimere arbejdsgangene i sundhedssektoren og lette hverdagen for både plejepersonale, læger og serviceteknikere.

LINAK aktuatorløsninger giver meget mere end blot jævn og støjsvag bevægelse – de bidrager også til arbejdsglæden.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os