Kontakt os her
Hospitals- og plejesenge

Plejesenge til hjemmet

Den aldrende befolkning, færre hænder til at tage sig af patienterne og kortere hospitalsophold giver behov for plejesenge til hjemmet. LINAK aktuatorløsningerne sikrer optimal justering, der bidrager til øget velvære, sikkerhed og mobilitet for patienterne.

Plejesenge til hjemmet

Systemløsninger til plejesenge til hjemmet

Plejesenge til hjemmet bruges ofte af ældre borgere i eget hjem eller patienter, der bliver sendt hjem for at komme sig efter hospitalsophold. I begge situationer har borgeren stadig brug for hjælp fra en omsorgsperson og kan opleve manglende mobilitet. De fleste er glade for at være i deres velkendte omgivelser – de føler sig trygge og har ofte det, de har brug for.

LINAK® systemløsninger giver bedre komfort og sikkerhed for borgerne og sikrer optimale ergonomiske arbejdsforhold for plejepersonalet.

LINAK systemløsningerne understøtter plejesenge til hjemmet og er af høj kvalitet, har høj oppetid og generel ydeevne.

De elektriske aktuatorløsninger til plejesenge til hjemmet giver meget mere end gennemprøvede og testede systemer med pålidelige justeringsmuligheder:

  • Bedre ergonomi
  • Optimeret plejekomfort og sikkerhed
  • Effektiv bevægelse designet til transport og opbevaring af sengen

Bedre ergonomi

Elektriske lineære aktuatorsystemer til plejesenge til hjemmet giver mulighed for at ryglæn, benstøtte og/eller knæstøtte og højde kan justeres samtidig. Bevægelserne kombineres i mønstre for at aflaste plejepersonalet i arbejdsrutiner med den korrekte ergonomiske arbejdshøjde. Sådan bidrager bevægelse understøttet af elektriske aktuatorer fra LINAK til større arbejdsglæde.

 

Optimeret plejekomfort og sikkerhed for patienten

Vi ved, at fald fra en seng kan være dødeligt for ældre mennesker. LINAK elektriske lineære aktuatorer er designet til at kunne sænke senge til gulvhøjde, så man undgår fald og ulykker. Den lave gulvposition reducerer risikoen for skader, hvis borgeren falder ud af sengen.

Indstilling af sengen til den korrekte højdeposition muliggør nem op- og udstigning, da borgeren kan nå gulvet med fødderne, når vedkommende sidder på sengekanten. Det giver også stabilitet ved op- og udstigning.

 

Designet til sengetransport og opbevaring

Plejesenge til hjemmet bruges ofte i en begrænset periode og transporteres derefter hjem til en ny borger. Til transport har vi integreret en one-touch-knap, der indstiller alle aktuatorer i sengen til udgangsstillingen. Det gør det nemmere at klappe sengen sammen, så den er nem at transportere. Udskiftelige kabler til nem systemtilslutning sikrer hurtig og effektiv montering og afmontering i transportsituationer.

Læs mere

Filer

Fokus på plejesenge

Sengen er et godt sted at starte, når man ønsker at gøre plejekrævende personer mindre afhængige af hjælp. LINAK tilbyder tilpassede løsninger til forskellige typer af plejesenge.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type sundhedsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os