Kontakt os her
Hospitals- og plejesenge

Hospitalssenge

Den aldrende befolkning og færre hænder til at tage sig af patienterne øger behovet for hospitalssenge. Med LINAK aktuatorløsninger opnås optimal justering og tilslutning til hospitalets informationsfacilitet og digitale tjenester – alt sammen med henblik på at øge plejepersonalets effektivitet.

Hospitalssenge

Systemløsninger til hospitalssenge

Alle typer hospitalssenge skal optimere patientens komfort og sikkerhed og samtidig sikre ideelle ergonomiske arbejdsforhold for plejepersonalet.

Hospitalssenge, der er designet med et bredt udvalg af justeringsmuligheder og funktionaliter, kan være med til at aflaste plejepersonalet. LINAK® tilbyder multijusterbare funktioner for ryglæn, benstøtte og/eller knæstøtte og højde. De kraftfulde justeringsmuligheder forbedrer plejepersonalets ergonomi med ideel arbejdshøjde og nem positionering af sengen. Bevægelse understøttet af elektriske aktuatorer fra LINAK bidrager til større arbejdsglæde.

Elektriske aktuatorløsninger fra LINAK tilbyder meget mere end jævn og støjsvag justering. Forestil dig merværdien ved:

  • Intelligent Care Solutions™ der optimerer funktionaliteten og således letter plejepersonalets arbejdsrutiner
  • Forbedret effektivitet for plejepersonalet med LINAK LCi™ og digitale tjenester
  • OneConnect™ der understøtter høj oppetid med fjernservice

Intelligent Care Solutions øger funktionaliteten
Det intelligente LINAK OpenBus™ system er baseret på en modulopbygget platform og giver mulighed for et bredt udvalg af tilbehør for øget funktionalitet og behagelige løsninger som f.eks. vejeløsninger og out of bed alarm. Aktivering af lys under sengen, når patienten forlader sengen, gør det nemmere at orientere sig i mørket og hjælper med at forhindre faldulykker. Vejning af patienten i sengen gør det nemt for plejepersonalet at følge patientens vægt, uden at patienten forlader sengen, og det aflaster plejepersonalet, da det ikke er nødvendigt at løfte patienten.

Digitale tjenester forbedrer plejepersonalets effektivitet
LINAK Communication Interface LCi giver mulighed for tilslutning til eksterne systemer og gør out of bed notifikationer eller rengøringsnotifikationer tilgængelige på en smartphone, PC eller et centralt sygeplejerskepanel. Denne forbindelse fra sengen til tredjepartsprodukter gør, at hospitalssengen kan være en integreret del af hospitalets informationsfacilitet og forbedrer plejepersonalets effektivitet.

Pålidelig kontrol og justering er afgørende
LINAK er kendt for driftssikre produkter med lang og fejlfri drift. Det er afgørende at have funktionel bevægelse i hospitalssenge, og derfor gør vi det nemt at optimere den tekniske support. LINAK OneConnect™ giver fjernadgang til servicedata for hurtig og effektiv fejlfinding, uanset hvor i verden du befinder dig, så der sikres høj oppetid for sengen.

Læs mere
Hospitalssenge med LINAK produkter play-icon

Aktuatordrevne hospitalssenge

LINAK introducerer et basis OpenBus™ system til hospitalssenge play-icon

LINAK introducerer et basis OpenBus™ system til hospitalssenge

Tænk ind i boksen play-icon

Tænk ind i boksen

Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

Filer

Fokus på plejesenge

Sengen er et godt sted at starte, når man ønsker at gøre plejekrævende personer mindre afhængige af hjælp. LINAK tilbyder tilpassede løsninger til forskellige typer af plejesenge.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Basis OpenBus™ system til hospitalssenge

Justerbare aktuatorløsninger til moderne sundhedspleje. Opgrader dit analoge aktuatorsystem - og nyd godt af de mange fordele med OpenBus™

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type sundhedsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os