Kontakt os her
Hospitals- og plejesenge

Plejehjemssenge

Den aldrende befolkning og færre hænder til at tage sig af borgerne øger behovet for plejehjemssenge. Med LINAK aktuatorløsninger opnås optimal justering, der understøtter borgerens trivsel og sikkerhed, samt tilslutning til plejehjemmets informationsanlæg og digitale tjenester på plejehjemmene – alt sammen med henblik på at øge plejepersonalets effektivitet.

En plejeseng med LINAK produkter

Systemløsninger til plejehjemssenge

Plejesenge anvendes til langtidsplejefaciliteter, hvor der ydes medicinsk og personlig pleje til personer, der er plejeafhængige. Der er ofte tale om et længerevarende eller permanent ophold. Sengene anvendes også til pleje i professionelle omgivelser med fokus på genoptræning og kortvarende ophold.

Uanset hvor sengen anvendes, skal den understøtte borgerens trivsel og sikkerhed samt øge ergonomien for plejepersonalet eller den behandlingsansvarlige.

LINAK® forbedrer komforten og personalets ergonomi med elektrisk bevægelse med flere justeringsmuligheder for indstilling af rygstøtte, benstøtte, højde og/eller knæstøtte. Lav gulvposition er blot en af de funktioner, der giver sikkerhed for den sengeliggende ved at reducere risikoen for skader i tilfælde af patientfald ud af sengen. Sikker ind- og udstigning er en anden position, der gør ind- og udstigningen lettere og mere sikker for borgeren.

Elektriske aktuatorløsninger fra LINAK er meget mere end en jævn og lydsvag bevægelse. Forestil dig merværdien ved:

  • Intelligent Care Solutions™ optimerer borgerens trivsel og sikkerhed
  • Forbedret effektivitet for plejepersonalet med LINAK LCi™ og digitale tjenester
  • OneConnect™, der understøtter høj oppetid med fjernservice

Intelligente plejeløsninger – mere end bare bevægelse
Det intelligente LINAK OpenBus™ system er baseret på en modulopbygget platform og giver mulighed for at vælge et bredt udvalg af ekstraudstyr, der øger funktionaliteten og giver en mere komfortabel løsning, f.eks. Under Bed Light, der aktiveres, når patienten forlader sengen, så det er nemmere at orientere sig i mørke, og patientfald forhindres.

Digitale tjenester forbedrer plejepersonalets effektivitet
LINAK Communication Interface LCi giver mulighed for tilslutning til eksterne systemer og gør out of bed notifikationer eller rengøringsnotifikationer tilgængelige på en smartphone, PC eller et centralt betjeningspanel. Denne forbindelse fra sengen til tredjepartsprodukter gør, at sengen kan være en integreret del af plejehjemmets informationsfacilitet og forbedrer plejepersonalets effektivitet.

Pålidelig betjening og justering er afgørende
LINAK er kendt for driftssikre produkter med lang og fejlfri drift. Det er afgørende at have funktionel bevægelse i plejesenge, og derfor gør vi det nemt at optimere den tekniske support. LINAK OneConnect™ giver fjernadgang til servicedata for hurtig og effektiv fejlfinding, uanset hvor i verden du befinder dig, så der sikres høj oppetid for sengen.

Læs mere

Filer

Fokus på plejesenge

Sengen er et godt sted at starte, når man ønsker at gøre plejekrævende personer mindre afhængige af hjælp. LINAK tilbyder tilpassede løsninger til forskellige typer af plejesenge.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type sundhedsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os