Kontakt os her
Klinik og wellness

Tandlægestole

LINAK aktuatorsystemer sikrer høj komfort og trinløs justering af tandlægestole.

Tandlægestole

Støjsvage aktuatorsystemer til tandlægestole

Demografien ændrer sig. Befolkningens gennemsnitlige levealder stiger, og uhensigtsmæssig livsstil skaber stigende problemer med overvægt. Hos tandlægerne kræver det nyt udstyr, der kan sikre en bedre komfort og øget funktionalitet. Med elektriske aktuatorer fra LINAK kan du udvikle udstyr med glidende og stabile bevægelsesmønstre, som markedet efterspørger. Det giver en lang række fordele - blandt andet:

  • Støjsvagt system, der er let at montere
  • Aflæsning af servicedata og minimalt vedligehold
  • Lokal support fra en global partner

En behagelig stol er det mindste, du som tandlæge kan tilbyde patienterne. De er ofte anspændte i forvejen, når de sætter sig i stolen. Tandlægestole skal som hovedregel justeres efter komplekse indstillinger, hvor koordinering af forskellige bevægelser kræver flere aktuatorer. Samtidig skal komforten for patienten være i top. Højden skal kunne justeres for at sikre korrekt arbejdsergonomi for tandlægen og det øvrige personale. LINAK aktuatorsystemer løser alle opgaverne på én gang.

Støjsvage aktuatorer, der er lette at installere
Kompakt design og meget få ledninger gør LINAK aktuatorerne lette at integrere i udstyret. Vi tilbyder et bredt produktudvalg, hvor alle dele passer sammen - så du har mange muligheder for at sammensætte præcis den tandlægestol, dine kunder har brug for. Samtidig er aktuatorerne støjsvage og bidrager med den perfekte teknologi til at styre flere samtidige koordinerede justeringer af tandlægestolen i kombination med andre kontrolenheder.

Systemet leverer statusdata, der minimerer vedligeholdelsen
LINAK tilbyder aktuatorsystemer med SDT (Service Data Tool). Systemet leverer servicedata, der angiver, hvornår forebyggende vedligeholdelse skal foretages for at undgå nedetid. Service på LINAK systemerne udføres let og hurtigt, så nedetiden minimeres, og vedligeholdelsen kan planlægges uden for de normale åbningstider. LINAK gennemfører omfattende test af alt udstyr, der sikrer produkterne en lang levetid og høj driftsikkerhed - så uplanlagt vedligehold og nedetid bliver fortid.

Global partner med lokalt markedskendskab
I over 30 år har LINAK produceret og videreudviklet elektriske aktuatorsystemer . Vi tilbyder altid teknologisk rådgivning til vores kunder, og via vores datterselskaber globalt tilbyder vi support, markedskendskab og produktviden. Vi har produktionsfaciliteter både i Europa, Asien og USA, så vi altid kan levere reservedele hurtigt.  

Læs mere
Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK play-icon

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK

Løftesøjle LC3 sætter standarden for vertikale løft play-icon

Løftesøjle LC3 sætter standarden for vertikale løft

Filer

Fokus på tandlægestole

LINAK aktuatorsystemer sikrer høj komfort og trinløs justering af tandlægestole.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

LC3-løftesøjlen sætter standarden for vertikale løft

Den er støjsvag, kraftig og øger sikkerheden på avanceret medicinsk udstyr, f.eks. operationsborde, operationsstole og røntgenudstyr.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os