Kontakt os her
Behandlingsleje og tandlægestol – udstyret med LINAK produkter i det viste miljø.

Klinik og wellness

LINAK systemløsninger til hospitals- og wellnessapplikationer giver jævn og pålidelig bevægelse for optimal komfort uden at gå på kompromis med ergonomi og effektivitet.

Aktuatorsystemer til brug på klinikker og wellness applikationer

Det stigende behov for behandling som følge af megatrends, såsom en aldrende og voksende befolkning, kombineret med fokus på at holde sig i form og sund, viser behovet for systemløsninger af høj kvalitet.

LINAK® elektriske aktuatorsystemer giver jævn og pålidelig bevægelse til en lang række applikationer til brug i klinikker og indenfor wellness.

LINAK tilbyder skræddersyede systemløsninger af høj kvalitet til behandlingslejer og tandlægestole, uanset om applikationen er grundlæggende eller avanceret.

Udstyr applikationen med enkelt- eller avancerede bevægelsesfunktioner eller tilføj softwarebaseret bevægelse i kombination med tilbehør som massagefunktion eller ekstra effekt for behagelig opvarmning, hvilket bidrager til nem og effektiv behandling.

Mulighederne for at indsamle produktrelevante data via LCi™ er uendelige. Den kan hjælpe med at overvåge systemstatus og informere om forestående service, systemfejl og batteristatus og endda forhindre utilsigtede systemnedbrud.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os