Kontakt os her
Klinik og wellness

Behandlingsleje

Behandlingslejer kræver fleksibel og præcis justering. LINAK aktuatorløsninger bruges til at skabe det perfekte behandlingsleje med stor designfleksibilitet, sikkerhed og frihed til at tilpasse bevægelse og funktionalitet.

Behandlings- og undersøgelseslejer med LINAK elektriske lineære aktuatorer

Systemløsninger til behandlingslejer

Alle behandlingslejer i sundhedsystemet skal optimere komforten og sikkerheden for patienten, samtidig med at der sikres ergonomiske arbejdsforhold for behandleren eller plejepersonalet. Manglen på arbejdskraft i sundhedssektoren er en kendsgerning. Presset på sundhedssektoren kræver, at der er redskaber og udstyr til rådighed for de daglige behandlinger.

LINAK® giver mulighed for at justere flere aktuatorer samtidig – f.eks. til indstilling af højde, ryglæn og benstøtte. Den præcise og effektive bevægelse, som elektriske lineære aktuatorer skaber, forbedrer plejepersonalets ergonomi med en ideel arbejdshøjde og nem op- og udstigning. Det er sådan, vi bidrager til hurtig og jævn indstilling, og det er derfor, behandlingslejer med en bred vifte af bevægelsesmuligheder giver behandling af høj kvalitet.

LINAK elektriske aktuatorløsninger sikrer meget mere end præcis og trinløs justering. Forestil dig værdien af:

  • Bedre ergonomi forbedrer arbejdsforholdene.
  • Sikkerhedsfunktioner og komfort, der giver ekstra sikkerhed til behandlingslejet
  • OneConnect™ der understøtter høj oppetid med fjernservice
 

Bedre ergonomi

Elektrisk justering af behandlingslejer gør det muligt at justere flere aktuatorer samtidig – f.eks. indstilling af ryglæn, benstøtte og højde. Enkelte eller kombinerede bevægelser kan håndteres ved hjælp af bevægelsesmønstre, der sikrer korrekt position for optimal behandling, komfort og ergonomi.

Bevægelsesmønstre bidrager til øget effektivitet og giver mere præcise positioner for en ergonomisk god behandling.

 

Sikkerhedsfunktion og komfort

Under behandlingen er det ekstremt vigtigt at fokusere på patientens velbefindende og komfort.

LINAK aktuatorsystemløsninger sikrer trinløs og driftssikker justering i alle retninger.

  • Justering af lejet for lav op-/udstigningshøjde sikrer en behagelig og bekvem oplevelse for patienten. Det forbedrer også sikkerheden og reducerer risikoen for faldulykker
  • Med LINAK sikkerhedsfunktioner (Intelligent Ratchet Spline eller Quick Release Damper) til dit behandlingsleje minimeres risikoen for komplikationer og personskader og øger dermed patientkomforten
  • One-touch-knap til hurtig bevægelse til angivet nødposition øger sikkerheden og komforten for både patient og plejepersonale
 

Fjernservice sikrer høj oppetid

LINAK er kendt for holdbare produkter af høj kvalitet. Hvorfor? Vi ved, at for at opnå større effektivitet skal du kombinere de optimale aktuatorsystemløsninger med pålidelig teknisk support. LINAK OneConnect™ er vores løsning, der giver dig fjernadgang til servicedata og fejlfinding. Sådan sikrer vi høj oppetid på dit behandlingsleje overalt i verden.

Læs mere

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os