Kontakt os her
Løft af patienter og mobilitet

Løsninger til kørestol

LINAK aktuatorer bruges til præcis og støjsvag justering af højde, benstøtte og ryglæn på moderne kørestole.

Kørestole

Aktuatorsystemer til moderne kørestole

Både ældre og handicappede har behov for komfortable kørestole, der giver mobilitet og en bedre livskvalitet med større uafhængighed af pleje og hjælp fra andre. Selvstændighed er en vigtig faktor, og med moderne elektriske kørestole bliver det lettere at opretholde en selvstændig tilværelse. Med LINAK aktuatorer kan du udvikle multifunktionelle elektriske kørestole, der giver mange vigtige fordele.

  • Driftsikker og testet teknologi
  • Støjsvag bevægelse og et kompakt design
  • En erfaren partner med global tilstedeværelse

Kørestolsbrugere er meget afhængige af deres stol for at kunne klare sig i hverdagen. De ønsker at være selvhjulpne og leve så normalt som muligt uden konstant hjælp fra andre. Elektriske aktuatorer indstiller stolen efter brugerens behov, og det er en robust løsning, der reducerer ulemperne ved at have en funktionsnedsættelse. De mange muligheder for at indstille højde, benstøtter og ryglæn giver en forbedret ergonomi.

Testede og driftssikre produkter
Alle produkter fra LINAK gennemgår grundige test, før de sendes på markedet. Det gør vi dels for at overholde de internationale krav til lægemidler og for at gøre det lettere for producenterne at leve op til de strenge testkrav til kørestole.

Høj ydeevne og støjsvag indstilling
Elektriske aktuatorer giver mange fordele. Mest oplagt er det lave støjniveau og den glidende koordination i justeringen mellem aktuatorerne. LINAK aktuatorer kan give tilbagemelding om indstillingen, så de kan kombineres med andre styringsenheder og give en endnu mere sikker og effektiv indstilling.  Vores aktuatorer er i et kompakt design og stiller meget lave pladskrav ved indbygning, så du kan tilbyde kørestole med høj ergonomi og komfort uden indgriben i designet.

En global partner med mange års erfaring
Det var netop med produktion af aktuatorer til kørestole, at LINAK startede sine aktiviteter for over 30 år siden. Gennem årene er de elektriske aktuatorer blevet videreudviklet til egentlige systemer, der forvandler moderne kørestole til high tech-hjælpemidler til handicappede. Krav og behov kan variere, og vi indgår i samarbejder om at finde frem til de optimale løsninger.
Når LINAK indgår som partner, bestræber vi os altid på at lytte omhyggeligt til producenternes ønsker, og vi bidrager med vores brede viden. Med vores globale tilstedeværelse er vi lokalt forankrede og kan altid tilbyde support lige i nærheden af dig. 
 
Læs mere
Lineær aktuator LA23 fra LINAK play-icon

Lineær aktuator LA23 fra LINAK

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK play-icon

LINAK - grundig test af lineære aktuatorsystemer på det avancerede testcenter hos LINAK

Filer

Fokus på kørestole

Øget komfort, sikkerhed og driftsikkerhed for kørestolsbrugere.

MEDLINE & CARELINE produktoversigt

Læs om det store udvalg af innovative MEDLINE & CARELINE produkter til forbedring af hospitals- og sundhedsplejeudstyr.

Brochure om sikkerhed

Forskellige applikationer skal udstyres med forskellige sikkerhedsfunktioner. Uanset hvilken type pleje- eller hospitalsapplikation, du designer, tilbyder LINAK et bredt sortiment af sikkerhedsfunktioner som standardudstyr eller tilbehør.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os