Kontakt os her
Løft af patienter og mobilitet

Badestole

Behovet for multifunktionelle badestole, der er designet til at lette den personlige hygiejne, er steget. Aktuatorløsninger fra LINAK til moderne badestole giver større designfleksibilitet med flere tilpasningsmuligheder, samtidig med at de stiller flere sikkerhedsfunktioner til rådighed for selve applikationen.

Multifunktionel badestol med elektriske lineære aktuatorer fra LINAK til plejepersonale

Systemløsning til badestole

Behovet for multifunktionelle badestole, der er designet til at lette den personlige hygiejne, er steget. Manglende ressourcer, flere ældre og folk med et handicap, der ønsker værdighed og personlig integritet er i dag fokuspunkter inden for sundhedssektoren.

For plejepersonalet hjælper det brede udvalg af bevægelsesløsninger i de daglige arbejdsrutiner og forbedrer effektiviteten. De effektive bevægelsesløsninger påvirker ergonomien for plejepersonalet positivt ved at overtage tunge løft og håndtere forskelligartede løftesituationer.

Elektriske aktuatorløsninger giver flere fordele:

  • Kraftfulde højdejusterbare badestole
  • Bedre ergonomi
  • Øget livskvalitet for brugeren

Manglen på arbejdskraft i sundhedssektoren er et faktum på hospitaler, plejehjem og andre sundhedsinstitutioner. Det kræver redskaber og udstyr at understøtte og optimere de daglige arbejdsrutiner. Udstyr og applikationer kan opfylde mange krav – forbedret ergonomi og effektivitet, samtidig med at plejemodtagerens værdighed bevares.

Brug af elektrisk bevægelse i badestole til højdejustering, tilpasning til kroppen eller justering af fod- eller armstøtte letter plejepersonalets daglige arbejdsrutiner ved at fokusere på ergonomi og eliminere tunge løft. Bevægelse understøttet af elektriske aktuatorer fra LINAK® bidrager til større arbejdsglæde.

 

Fordele ved effektive systemløsninger

LINAK tilbyder et bredt produktudvalg med høj designfleksibilitet. Uanset om systemet skal understøtte nogle få eller mere komplekse bevægelser, sikrer produktkompatibiliteten fuld tilfredshed i alle situationer. LINAK stræber efter at opfylde kravene til badestole med systemløsninger, uanset om der er behov for enkle eller avancerede løsninger.

 

Ergonomi

Justerbare stole er utrolig vigtige for plejepersonalet, da de ellers risikerer at overanstrenge sig, når de skal hjælpe brugeren i dagligdagen. Højdejusterbarhed og støtte til kroppen i stole er afgørende for plejepersonalets ergonomi. Manglende ressourcer og det langsigtede perspektiv til et stigende antal ældre gør det endnu vigtigere at have det rigtige udstyr og sikre god ergonomi i det daglige arbejde.

 

Livskvalitet

Produkter fra LINAK til badestole gør det nemmere at øge selvstændigheden og trygheden ved at give brugeren større komfort eller gøre det muligt at tage brusebad uden hjælp fra plejepersonale.

LINAK systemløsninger sikrer optimal justering af badestole.

Alle typer badestole skal give brugeren komfort og tryghed, samtidig med at de sikrer ideelle ergonomiske arbejdsforhold for plejepersonalet.

Badestole har mange indstillingsmuligheder, da de skal kunne tilpasses efter brugerens behov.

Med LINAK bliver applikationsdesignet nemmere.

Læs mere

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os