Kontakt os her
Nyheder 20. juni 2019

Ny TD5 dobbeltaktuator med løftekraft på op til 7.000 N

Tendensen inden for design af senge er, at madrasserne bliver tykkere og tungere, og dermed skal aktuatorsystemet også være kraftigere, så brugeren fortsat frit kan justere ryglæn og benstøtte. Derfor introducerer LINAK® en ny dobbeltaktuator – TD5. Den er særligt designet til senge med boxmadrasser.

Ny TD5 dobbeltaktuator med løftekraft på op til 7.000 N

For at opfylde efterspørgslen blandt producenter af moderne elevationssenge introducerer LINAK en ny dobbeltaktuator til elevationssenge med ekstra løftekraft. Modellen har fået navnet TD5, og den hører til serien af LINAK® TWINDRIVE® aktuatorer, der allerede omfatter modellen TD4.

TD5 er svaret på en klar tendens mod tungere sengekonstruktioner. Sengene designes med større robusthed og vægt, og samtidig bliver madrasserne tungere og tykkere. Det kræver øget løftekraft, og her er TD5 svaret – med op til 7.000 N i begge ender af sengen (ryglæn og benstøtte).

Teknologien giver mulighed for nye funktioner
LINAK® TWINDRIVE® aktuatorerne er designet med en lang række teknologiske funktioner. Mest oplagt er den indbyggede trådløse Bluetooth® teknologi, så designeren kan sige farvel til kablede håndbetjeninger. Trådløs betjening via Bluetooth® giver slutbrugeren mulighed for at indstille sengen via sin smartphone. Man downloader ganske enkelt LINAK® Bed Control appen og parrer telefonen med TD5 enheden.

En anden fordel for slutbrugerne er sengens ekstremt lave strømforbrug i standby. TD5 leveres med LINAK® ZERO™ teknologien, der sikrer et strømforbrug på under 0,1 W, når sengen ikke bruges.

To TD5 modeller – Standard og Advanced
Vi ved, at kunderne stiller forskellige krav til en elevationsseng, og derfor lancerer vi TD5 i to udgaver – en Standard og en Advanced model. Begge udgaver er udstyret med standardfunktioner, f.eks. Bluetooth® og Under Bed Light. TD5 Advanced har derudover hukommelsesfunktion, så brugerne kan gemme foretrukne indstillinger af sengen. Med HC40 håndbetjeningen kan brugeren oprette genveje til gemte indstillinger, så man får en helt personlig brugeroplevelse.

Sammenligningsskema TD4 og TD5

Lav vægt og nem at montere
En liste over piktogrammer på TD5 udgør en komplet og enkel trin-for-trin vejledning i, hvordan aktuatoren monteres på sengerammen – på stedet. Det er også gjort meget intuitivt at parre systemet med håndbetjeningen eller en smartphone, så brugeren har adgang til alle sengens funktioner umiddelbart efter opstilling.

TD5 vejer kun lidt trods den store løftekraft. Derfor er det nemt - også for slutbrugerne - at håndtere aktuatoren, og transportomkostningerne reduceres.

Hvis du vil vide mere om TD5 Standard eller TD5 Advanced, kan du læse mere via linket eller kontakte os.

 

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os