Kontakt os her
Nyheder 1. december 2020

Vi vover at påstå, at det her er årets mest spændende nyhed til personløftere

Den nye generation af LIFT systemer fra LINAK sætter ny standard for ydeevne. Det nye design er mere enkelt og brugervenligt med en funktionalitet, der ikke er set før i så slank en enhed. LIFT produktserien er i et enkelt, kompakt og stilrent design.

LINAK LIFT50™ - sygeplejerske

Den nye LIFT™ løsning - designet til at hæve standarden på din næste personløfter.

Designet til at hæve standarden på din næste personløfter

Design handler om mere end æstetik. Det handler også om at sætte dig i stand til at designe produkter, der er nemme at rengøre, aflæse og betjene. For os er design ligegyldigt, hvis vi ikke sætter mennesket i centrum. Velkommen til LIFT™ serien, designet med fokus på plejepersonalet.

Enkelt og funktionelt

Det ergonomiske design gør de daglige opgaver mindre fysisk anstrengende og mindre stressende. Strømlinet design og en praktisk, brugervenlig grænseflade - den nye LIFT™ serie gør hverdagen nemmere.

Høj beskyttelse giver høj sikkerhed

Høj hygiejne er afgørende for at nedbringe risikoen for infektioner. Hospitaler og plejehjem efterspørger løsninger, der understøtter arbejdet - nu og i fremtiden. For at hjælpe dine kunder med at sikre et bakteriefrit miljø kan du nu designe personløftere, der kan bruges i vådrum. LIFT™ serien er IPX6-klassificeret, og dermed kan du designe personløftere, der tåler direkte vandstråler fra alle retninger.

LINAK LIFT50™
 

Turbofunktion giver bedre effektivitet

Tid er en vigtig faktor for plejepersonalet, og deres tid skal helst bruges på patienten frem for på at indstille personløfteren. Derfor har vi integreret en turbofunktion, der gør arbejdsgangene hurtigere, uden at det går ud over sikkerheden.

Klar til fremtidens kommunikationsteknologi

Din næste applikation kan programmeres på stedet. Med SoftCon2™ kan du fjernkommunikere med en tekniker fra LINAK®, som kan tilpasse og indstille softwaren i realtid, mens du kan se og teste resultatet i dit eget værksted eller testfacilitet. Der er mulighed for trådløs styring og Bluetooth® til funktioner såsom dataudveksling og service, så systemet er klar til fremtidens digitale løsninger.

På forkant med udviklingen

Verden forandrer sig, og du skal være vågen for at være på forkant. Som den første og største leverandør af aktuatorsystemer har LINAK ekspertisen og flere årtiers erfaring med at være på forkant. Altid. Vores værdiskabende løsninger gør kunderne klar til fremtidens udfordringer med fleksible og innovative systemer, der sikrer, at dine løsninger altid er relevante og på forkant med hensyn til effektivitet, driftsikkerhed og brugervenlighed. På forkant - med LINAK.

LINAK LIFT50™ - sygeplejerske

LINAK.com/LIFT

Bluetooth® term og logo er registrerede varemærker ejet af Bluetooth SIG, Inc. og enhver brug heraf af LINAK® sker på baggrund af en licens.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os