Kontakt os her
Nyheder 24. marts 2021

LINAK åbner ny fabrik i Thailand

For at imødekomme den voksende efterspørgsel efter aktuatorløsninger af høj kvalitet og for at styrke vores globale tilstedeværelse, har vi nu åbnet en ny 12.000 m² stor fabrik og distributionscenter i Thailand.

LINAK APAC. Den 12.000 m² store bygning huser produktion, logistik og administration.

I første omgang vil der være fokus på at bidrage til DESKLINE forretningen i APAC-regionen og USA. I takt med at efterspørgslen stiger, og der udvikles og lanceres nye produkter, har LINAK planlagt gradvist at udvide tilgængeligheden af disse lokalt producerede produkter til hele Asien. De første aktuatorer til kunder forlader fabrikken i første kvartal 2021.

Placeringen i Chonburi provinsen, 100 kilometer sydøst for Bangkok, er ideel, idet det både er tæt på en vigtig havn og Bangkoks internationale lufthavn. Endvidere er regionen hjemsted for bilindustrien og andre højteknologiske industrier som følge af den stærke arbejdsstyrke i området med højt teknisk kompetenceniveau.

Kurt Lorenzen, Adm. dir. LINAK APAC

“LINAK APAC-fabrikken er en vigtig investering på det asiatiske marked.  Jeg har en stærk tiltro til filosofien om at være tæt på vores kunder, og en stor del af det er kunne levere konkurrencedygtige produkter med kortere leveringstid.”

- Kurt Lorenzen, Adm. direktør LINAK APAC

 

Fabrikken i Thailand bygger på de samme principper som de øvrige LINAK fabrikker i Danmark, USA, Slovakiet og Kina. Ved hjælp af den sidste nye produktionsteknologi, Lean Manufacturing og løbende forbedring af vores processer kan vi levere aktuatorsystemer af høj kvalitet og pålidelige tjenester så tæt på vores kunder som muligt.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os