Kontakt os her
Nyheder 23. september 2022

Ny LINAK produktvælger: Din genvej til den rigtige aktuator

Med introduktionen af LINAK® produktvælgeren har vi gjort det nemmere for dig, at finde den rigtige aktuator til dit projekt. Nu er det muligt at udforske de mest relevante produkter til enhver industriel applikation med få klik.

I udviklingsfasen af et projekt kan det tage tid at finde de rigtige komponenter. Dette nye digitale værktøj gør det nemmere at finde og undersøge dine muligheder online - og hjælper dig i produktudvælgelsesprocessen, så du kan tage beslutninger på et oplyst grundlag.  

Relevante søgefunktioner med øjeblikkelige dynamiske resultater

Det er normalt, at man bruger værdifulde timer online på at vurdere fordele og ulemper ved forskellige løsninger, samt at tjekke tekniske specifikationer for at finde den optimale aktuatorløsning til et specifikt projekt. For at gøre denne proces nemmere har vi udviklet et værktøj, der sætter fart på din udvælgelsesproces. Ud over at basere søgningen på dine krav til belastning, hastighed og slaglængde, kan du også specificere ønsker til IP-grad, spænding og interface. Produktvælgeren er dynamisk, hvilket gør, at når du ændrer på parametrene, opdateres resultaterne med det samme. Derfra kan du dykke længere ned i resultaterne, læse datablade og manualer og endda få 3D billeder af din specialtilpassede aktuator. I første omgang inkluderer produktvælgeren en række industrielle aktuatorer, og værktøjet vil senere blive udvidet til også at indeholde flere produkter fra andre LINAK segmenter.

Prøv produktvælgeren eller kontakt os, hvis du ønsker mere information.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os