Kontakt os her
Nyheder 25. januar 2023

Ny LINAK løftesøjle til cobot palletering: Nå nye højder

For at realisere potentialet for palletering af gods inden for produktion og andre brancher har du brug for fleksible, brugervenlige og økonomisk overkommelige cobot-løsninger, der kan tilpasses dine forskellige palleteringsopsætninger og som har en kort tilbagebetalingstid.

Med vores nye ELEVATE™ løftesøjle har vi udvidet rækkevidden for cobot palletering, så du kan palletere højere. Den giver samtidig den hastighed, præcision og fleksibilitet, der kræves for at optimere dine palleteringsprocesser. Nem opsætning, programmering og systemovervågning hjælper dig med at øge ydeevnen på tværs af en lang række cobot brands og modeller.

Den danske systemintegrator BILA A/S er en af de kunder, der fik lov til at teste søjlen, før vi lancerede den, og det glæder os, at de er imponerede.
Her er, hvad Product Manager Brian Spetzler havde at sige:
"Vores oplevelse med løftesøjlen ELEVATE har kun været positiv. Den er nem at konfigurere, og den intuitive software spiller en vigtig rolle, da den muliggør hurtig konfiguration såvel som rekonfiguration. Dette er vigtigt i produktioner, hvor opsætningen ikke er permanent, og behovene kan ændre sig. Inden for moderne produktion og på lagre ser vi en tendens til automatiseret palletering, og med stigende fragtomkostninger er palletering i højden blevet afgørende. Det er nogle af grundene til, at vi er så begejstrede for ELEVATE søjlen."

 

Nye niveauer for ydeevne

Med sin høje løftehastighed og mulighed for samtidig kørsel med robotten ovenpå øger ELEVATE ydeevnen på din palleteringsløsning, så den matcher cyklustiden på din produktionslinje. Løftehastigheden er konstant med op til 100 mm/sek. uanset last. Søjlen kan køres fuldt ud på mindre end 10 sekunder.

 

Nøjagtig palletering, når det er bedst

Med en børsteløs motor og integreret styring giver ELEVATE dig høj positionsnøjagtighed, mens den gennemprøvede slider teknologi sørger for, at cobotten er stabil og kan modstå høje bøjningsmomenter.

 

Passer til mange forskellige designs

Den integrerede styring giver mulighed for et kompakt design og betyder, at der ikke er behov for eksterne kontrolbokse. Det gør ELEVATE utrolig pladsbesparende og nem at integrere, samtidig med at kompleksiteten i hele palleteringssystemet reduceres.

LINAK® elektrisk løftesøjle: ELEVATE™ til cobot palleteringsløsninger i mørkt produktionsmiljø

 
 

Fleksibilitet med et udvalg af interfaces

Vælg mellem tre interfaces – ELEVATE Easy, Pro eller Modbus – så du får den kontrol og feedback, der kræves til at løse en specifik opgave, og data som muliggør problemfri fejlfinding, diagnostik og optimering af ydeevnen. Med disse interfaces er ELEVATE kompatibel med en lang række cobots. Tilbehør som f.eks. monteringsplader til cobot gør opsætningen nem og hurtig – og optimerer palleteringsmaskinens ydeevne.

Hvis du vil læse mere om løftesøjlen ELEVATE, kan du gå ind på produktsiden eller kontakte os.

Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os