Kontakt os her

Red Dot Design Award til virtuelt LINAK showroom

Et samarbejde mellem LINAK® og deres digitale designpartner, Cadpeople, om at skabe et fordybende virtuelt showroom er blevet hædret med Red Dot Award i kategorien "Brands & Communication Design" under "Digital Solutions".

Red Dot Design Award er en af verdens største designkonkurrencer, som går mere end 60 år tilbage. Hvert år udvælger Red Dot-juryen de mest enestående designs i deres kategorier for innovation, funktionalitet og æstetiske tilgang. Både Cadpeople og LINAK er utrolig stolte af prisen, som anerkender projektets koncept og design – samt det samarbejde, der ligger bag processen.

Billede af receptionsområdet i LINAKs online showroom, en virtuel legeplads, hvor man kan udforske lineære aktuatorer i 3D.

 
 
 

En collage af de indledende konceptskitser, der illustrerer de designidéer, der førte til skabelsen af LINAKs interaktive online showroom.

Fra skjult helt til rampelys

LINAK stod over for udfordringen med at præsentere deres uundværlige, men til tider diskrete produkter. Selv om elektriske aktuatorer spiller en vigtig rolle i at skabe bevægelse og forbedre funktionaliteten på tværs af forskellige applikationer for at forbedre menneskers liv, er de ofte ude af syne i den endelige applikation.

Det primære formål med projektet var at udvikle et innovativt og visuelt fængslende koncept, der ikke kun afslører den bredere sammenhæng og effekt af elektriske aktuatorer fra LINAK, men også viser den sande kundeværdi af disse ofte skjulte produkter.

 

Det prisbelønnede resultat er et virtuelt showroom, der gør det muligt at fortælle hele historien om LINAK produkterne ved at visualisere dem som integrerede dele i forskellige applikationer i relevante 3D-miljøer.

Kurt Deutschbein, marketingkonsulent, LINAK A/S.

Målet med vores løsning var ikke blot at vise kunderne vores produkter, men at inddrage dem og vise, hvordan vores tilgang og systemtænkning kan hjælpe dem med at designe og fremstille bedre applikationer.

Kurt Deutschbein, marketingkonsulent, LINAK A/S.
 

I et engagerende digitalt showroom er produkterne fast placeret forrest og i centrum for at vise deres funktionalitet, fleksibilitet og kundeværdi.

 
 

Styrken ved partnerskab

Cadpeople er naturligvis også glade for anerkendelsen af deres arbejde under den internationalt anerkendte Red Dot designkonkurrence. Det nye showroom styrker omdømmet for LINAK som førende inden for innovation og understreger virksomhedens fokus på at forbedre menneskers liv ved hjælp af bevægelse, og det kan betragtes som et godt stykke arbejde og bevis på et vellykket kreativt partnerskab.

Thomas Juel, CSO og partner i Cadpeople.

Det er spændende at se den forskel, vi kan gøre for kunderne med en løsning, der gør os i stand til at understøtte deres produkter gennem hele værdikæden.

Thomas Juel, CSO og partner, Cadpeople.

Se dig omkring

Du kan selv opleve showroomet ved at gå ind på LINAK Virtual Showroom og se, hvordan Cadpeoples design med succes forvandlede skjulte komponenter til synlige helte.

Billede, der viser en intensivseng på et hospital med LINAK aktuatorer til jævn bevægelse, vist i LINAKs virtuelle showroom – swipe for at se en intensivseng.
Nærbillede af en intensivseng med fremrykket bevægelse via LINAK aktuatorer, vist i LINAKs virtuelle showroom – swipe for at se opsætning af en intensivseng.
Swipe til venstre for at kigge nærmere

Hvad er en Red Dot Award?

“Red Dot Award: Product Design“ går helt tilbage til 1955. Siden da er prisen blevet uddelt til årets bedste produkter. Tro mod mottoet: "På jagt efter godt design og innovation" evaluerer et internationalt dommerpanel produkterne efter individualitet og originalitet. I 2023 blev der indsendt produkter fra 60 lande, som blev bedømt i 51 konkurrencekategorier af et dommerpanel på 43 medlemmer.

 
Har du et spørgsmål?

- Vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med tekniske oplysninger, projektstart og meget mere.

Kontakt os